Ο Νταμπράουσκας έχει κάθε λόγο να χαμογελάει

ΟΦΗ

Η κανονικότητα επιστρέφει στον ΟΦΗ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μία μέρα πριν από το φιλικό στο ΒΑΚ με τον Ιωνικό (το οποίο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote - 15:00) στον ΟΦΗ έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και στο ματς της επόμενης Πέμπτης κόντρα στον Ατρόμητο.

Τον φάγαμε τον γάιδαρο, η ουρά έμεινε όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός και ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για τα δύο ματς πρωταθλήματος που θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις για το 2022, με Ατρόμητο εντός και Παναθηναϊκό εντός.

Οπως είχαμε γράψει, ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί διαφορετικός κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, αναμένεται να είναι μία άλλη ομάδα και αυτό οφείλεται στις επιστροφές παικτών. Αν εξαιρέσουμε τον Τζου που υπέστη θλάση β' βαθμού, ο Λιθουανός προπονητής είδε στην προπόνηση της Δευτέρας να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα οι Ντουρμισάι, Νέιρα, Περέα, Γκερέρο, Μπιφουμά, Καμάου και Τοράρινσον.

Μένει να διαπιστωθεί ποιοι από αυτούς θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός πως κάποιοι εξ αυτών είναι στην αποστολή που ανακοινώθηκε σήμερα για το αυριανό φιλικό με τον Ιωνικό.

Το σίγουρο είναι πως από τη στιγμή που έχουμε μπροστά μας κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα για την επιστροφή στη Super League, ο Νταμπράουσκας βλέπει το «οπλοστάσιό» του να γεμίζει σιγά-σιγά και να έχει περισσότερες λύσεις ώστε να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενδεκάδα για την πρεμιέρα του β' γύρου, εκεί όπου ο Όμιλος θέλει να ξεκινήσει με το δεξί, να διπλασιάσει τις νίκες του μετά από αυτή απέναντι στον Λεβαδειακό και να παραμείνει πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.