Ο Νταμπράουσκας και τα δύο πρόσωπα του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε ξανά για τη διαφορά του ΟΦΗ στα εκτός έδρας παιχνίδια με τα εντός.

Ο Λιθουανός προπονητής, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-2 επί του Ιωνικού, ρωτήθηκε για τις δύο εικόνες που παρουσιάζει η ομάδα του, στα εντός και τα εκτός έδρας ματς. Ο Λιθουανός γέλασε, αφού όπως είπε το ίδιο τον ρωτούν και οι δημοσιογράφοι στην Κρήτη:

«Το Ηράκλειο είναι Ηράκλειο, είναι μία μοναδική πόλη (γέλια). Αν ήταν τόσο εύκολο θα το είχα ήδη φτιάξει. Πιθανόν είναι ο χώρος και η χρήση του χώρου, έχουμε καλύτερο γήπεδο σαν χόρτο, πιθανόν δεν είμαστε τόσο εξοικειωμένοι. Οι αντίπαλες ομάδες στην έδρα μας παίζουν αμυντικά και οργανωμένα. Θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε στα εντός έδρας ματς», απάντησε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο Νταμπράουσκας σχολίασε:

«Ηταν ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον Άρη. Με τον Άρη μας αδίκησε λίγο το αποτέλεσμα, ήταν άδικο το 0-3 με βάση την εικόνα. Σήμερα το παιχνίδι ήταν διαφορετικό, δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά νικήσαμε 0-2. Δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σαν προπονητής γρήγορα καταλαβαίνεις τι είδος παιχνιδιού θα είναι. Στους παίκτες μου είπα στο ημίχρονο πως σήμερα δεν χρειάζεται να παίξουμε ωραία, αλλά να πάρουμε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου. Πάλεψαν, υπέφεραν, δυσκολεύτηκαν και στο τέλος βρήκαν τα γκολ για τη νίκη. Το 0-2 ήταν συνέπεια του πρώτου γιατί ο Ιωνικός ανοίχτηκε μετά το 0-1 και βρήκαμε χώρους. Ο Ιωνικός μας δυσκόλεψε, είχε καλό πλάνο. Στο τέλος της ημέρας πάμε σπίτι με τους βαθμούς που είναι σημαντικοί».

Για το ματς με την ΑΕΚ, είπε: «Η ΑΕΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας με πολύ καλό προπονητή και οργανωμένη ομάδα. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, δεν θέλω να πω τι θα αλλάξω, αλλά τι δεν θα αλλάξω».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.