Ο Ντεσάμπ έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής

19:56 | 18/06/2023

Ο Ντιντιέ Ντεσάν έδειξε να υπολογίζει τις επιθετικές ικανότητες της εθνικής Ελλάδας με φόντο την αναμέτρηση με την εθνική Γαλλίας το βράδυ της Δευτέρας (19/6, 21:45) στο Παρίσι.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε και για τον Γκουστάβο Πογέτ, με τον οποίο συνυπήρξαν ως ποδοσφαιριστές στην Τσέλσι. Ανα λυτικά όσα είπε ο Γάλλος τεχνικός

Για την Ελλάδα: “Είναι πολύ καλή ομάδα, με τον Γκουστάβο Πογέτ να μπορεί να δώσει επιθετικότητα. Διαθέτει ποιότητα σε επιθετικό επίπεδο. Μπορούν να κάνουν καλά πράγματα με ποδοσφαιριστές που τους αρέσει να έχουν την μπάλα. Έχουν πολλούς συνδυασμούς στα άκρα και όταν δεν έχουν την μπάλα στα πόδια είναι όσο επιθετικοί πρέπει. Ήταν σε καλό επίπεδο κόντρα στην Ιρλανδία και νίκησαν δίκαια. Θα έχουμε έναν καλό αντίπαλο απέναντί μας”.

Για τις αναμνήσεις του από τον Γκουστάβο Πογέτ: “Πέρασα έναν χρόνο μαζί του στην Τσέλσι, ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Υπήρχαν πολλοί Γάλλοι και Ισπανοί και αυτό μου ταίριαζε γιατί τα αγγλικά μου δεν ήταν τα καλύτερα. Είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και χαίρομαι που θα τον συναντήσω ξανά”.

Για το αν η Γαλλία είναι φαβορί: “Είμαστε συνηθισμένοι, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μία νίκη μας τη Δευτέρα θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας”.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.