Ο Ντουράντ σχεδιάζει από τη Νέα Υόρκη το μέλλον του

15:55 | 16/06/2019

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ πραγματοποίησε στη Νέα Υόρκη την επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα και σκοπεύει να παραμείνει εκεί για καιρό ακόμα.

Ο Κέβιν Ντουράντ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρικ Μπιούκερ, μένει σε ξενοδοχείο της πόλης και θα συνεχίσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του.

Παράλληλα σχεδιάζει και το μέλλον του, αφού, όπως αναφέρεται, είχε συνάντηση με τον Κάιρι Ίρβινγκ.

«Ο Κέβιν Ντουράντ πήρε εξιτήριο, πήγε προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και έχει ήδη συναντηθεί με τον Καϊρί (Ιρβινγκ) και συνεχίζουν να συζητούν το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί την επόμενη χρονιά. Ο KD έχει μεταφέρει όλα τα πράγματά του και θα περάσει όλο το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη.

Ο KD δεν θέλει να πάει στο Μπρούκλιν περισσότερο απ' ότι στους Νικς. Ο Καϊρί θέλει όμως να πάνε και οι δύο στους Νετς. Εάν βλέπω τα πράγματα σωστά, ο KD θα ήθελε αυτό να γίνει με τους Νικς. Και εκεί έγκειται το πρόβλημα. Θα διατηρήσουν το πλάνο τους να παίξουν μαζί ή θα πάνε σε διαφορετικές ομάδες; Δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό και δεν νομίζω ότι ο KD την έχει προς το παρόν», είπε ο Μπιούκερ στον ραδιοφωνικό σταθμό του Fox Sports ο εν λόγω δημοσιογράφος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.