Ο Όφερμαρς παρομοίασε την UEFA με τον... Τραμπ

11:06 | 02/04/2020

Ο Μαρκ Όφερμαρς ξέσπασε κατά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου την οποία κατηγόρησε πως το μόνο που τη νοιάζει είναι τα έσοδα.

Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ παρομοίασε την UEFA με τον Ντόναλντ Τραμπ υπογραμμίζοντας πως και οι δυο βάζουν τα χρήματα πάνω από την υγεία.

Χαρακτηριστικά, ο Όφερμαρς δήλωσε στην εφημερίδα “De Telegraaf” για τη στάση της UEFA: “Βιώνω πολύ δύσκολα αυτό που γίνεται. Δεν εξαρτιόμαστε από τα λεφτά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην Ολλανδία, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Ιταλία. Θεωρώ ότι τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ασκήσει στην UEFA για να συνεχιστούν οι αγώνες με οποιοδήποτε κόστος. Και η UEFA κερδίζει γιατί παίζοντας ή όχι το Champions League, πάλι θα λάβει εκατομμύρια ευρώ. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι η UEFA και η Ολλανδική Ομοσπονδία λειτουργούν όπως ο Ντόναλντ Τραμπ που είπε πριν μία εβδομάδα ότι η οικονομία είναι πιο σημαντική από τον κορωνοϊό. Πάνω από 100 άτομα πεθαίνουν κάθε μέρα στην Ολλανδία, εξαιτίας του κορωνοϊού. Για μένα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, η ζωή είναι πιο σημαντική”.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.