Ο ΟΦΗ αφήνει ελεύθερο τον Νοικοκυράκη

SMS
11:10 | 29/06/2022

Ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει σε επίσημο ματς την φανέλα του ΟΦΗ, αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν

Ένα από ταλέντα του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια, αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα. Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης έπειτα από έναν χρόνο δανεισμού στην Επισκοπή με συνολικά 31 εμφανίσεις και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και μια πολύ καλή παρουσία, δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια και ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου με την κρητική ομάδα (2023), αναμένεται να συνεχίσει ως ελεύθερος σε άλλη ομάδα την καριέρα του, πιθανότατα στην Κηφισιά.

Θυμίζουμε ότι ο 21χρονος Βαγγέλης Νοικοκυράκης έγραψε ιστορία με τη φανέλα του ΟΦΗ το 2018, όταν έγινε ο νεότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας σε επίσημο ματς επαγγελματικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα, στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας (30η αγωνιστική - Β' Εθνική) στο 70ο λεπτό του αγώνα πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή στη θέση του Βασίλη Κουτσιανικούλη, σε ηλικία 16 ετών, επτά μηνών και μίας ημέρας!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.