Ο ΟΦΗ αναζητά το «κανόνι»

08:10 | 28/12/2018

Στον ΟΦΗ αναζητούν τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και ήδη εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις.

Το θέμα του σκοραρίσματος στον εφετινό ΟΦΗ είναι κάτι σαν το ποτήρι με το νερό. Αλλοι το βλέπουν μισογεμάτο κι άλλοι μισοάδειο. Από τη μία ο εφετινός ΟΦΗ έχει πλουραλισμό στην επίθεση, αλλά από την άλλη δεν έχει τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά. Ή, για να το θέσουμε καλύτερα, δεν έχει τον... περσινό Μάνο.

Ο Βουό είναι από τους σημαντικότερους παίκτες την τρέχουσα σεζόν, αλλά δεν έχει βοηθήσει στο σκοράρισμα, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης μέχρι στιγμής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία από τις απογοητεύσεις της ομάδας.

Στον ΟΦΗ, λοιπόν, εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών για να κινηθούν στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και τσεκάρουν όλους τους υποψήφιους στόχους τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει λίστα με φορ που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον ΟΦΗ και έχει διακρίνει κάποιες περιπτώσεις, σε συνεννόηση με τον Γιάννη Σαμαρά.

Στην Ελλάδα, εξάλλου, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες λύσεις, όπως για παράδειγμα ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον της κρητικής ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι στον ΟΦΗ θα προχωρήσουν στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής για να λύσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα και να έχει ο Παπαδόπουλος περισσότερα «όπλα» στη φαρέτρα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά και των υποχρεώσεων στο Κύπελλο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.