Ο ΟΦΗ βρήκε κίνητρο και θύμισε την σκληρή ομάδα που αγαπήσαμε

20:47 | 02/04/2022

Ο ΟΦΗ ήλθε στα... συγκαλά του και αποκατέστησε τη χαμένη του φρεσκάδα.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που για να πονέσει σερβίρεται κρύο, λέει μια παλιά λαϊκή ρύση και φαίνεται πως στην περίπτωση του Λαμία - ΟΦΗ ταιριάζει απόλυτα!

Βέβαια όπως κάθε κρύο πιάτο δεν έχει τη χάρη του ζεστομαγειρεμένου, που το τρως τότε που πεινάς κι ο ΟΦΗ, τότε που ήθελε διακαώς τους τρεις βαθμούς της νίκης, στο ίδιο γήπεδο πριν μερικές εβδομάδες, έφυγε με άδεια χέρια, αλλά ας είναι! Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα, βρήκε κίνητρο, στάθηκε στο ύψος της, θύμισε κάτι από την ομάδα που μας κράτησε ζεστούς χειμωνιάτικα κι έδειξε πως ξέρει να τιμά τη φανέλα και την ιστορία της.

Ακόμα κι αν δεν μάγεψε με την εμφάνιση της, άλλωστε τώρα πια στο τέλος της χρονιάς και με παιγνίδια άνευ ενδιαφέροντος, η ποδοσφαιρική μαγεία μπορεί να αναζητηθεί οπουδήποτε αλλού εκτός από τα παιγνίδια των play out του ελληνικού πρωταθλήματος!

Κρατάμε λοιπόν την τίμια εμφάνιση. Το καλό πρώτο μέρος. Τη διάθεση να παλέψουν και κυρίως να μην πανικοβληθούν μετά το 1-1, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε τη μισή κατηγορία (και ολόκληρα τα μπαράζ παραμονής) σε αυτό το ματς. Και βέβαια για να μην ξεχαστώ το Μιγκέλ Μεγιάδο που όταν είναι στα καλά του δεν χρειάζεται κίνητρο, στόχο και σπρώξιμο από κανένα συμπαίκτη, για να αποδείξει πως αποτελεί ένα πραγματικό σκυλί του πολέμου, που η παρουσία και η πληθωρική προσωπικότητα του σε κάνουν να πιστεύεις πως αποτελεί… μισή ομάδα μόνος του! Δεν το κάνει πάντα, δεν το κάνει πια τόσο συχνά όπως παλιά, αλλά αποτελεί ένα βαρόμετρο για την ομάδα μας.

Ο ΟΦΗ ήλθε λοιπόν στα… σύγκαλα του, αποκατέστησε τη χαμένη φρεσκάδα και αξιοπιστία του και τα « γαλλικά» που ακούστηκαν στο Γιεντί Κουλέ και γράφτηκαν στον τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ξενέρα με τον Ιωνικό…έπιασαν τόπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λαμία-ΟΦΗ 1-2

Τα highlights του αγωνα

Νιόπλιας: «Γεμίζει το οπλοστάσιό μας»

Λαμία-ΟΦΗ: Δείτε το νικητήριο γκολ του Φελίπε

Στάικος: «Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι ακόμα και στο 1-1»

Σωτηρίου: «Υπομονή στη Λαμία, τα περάσαμε κι εμείς πέρυσι»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.