Ο ΟΦΗ έχει αντίπαλο για τον Γιακουμάκη

08:04 | 05/08/2019

Ο Όμιλος δεν παίζει μόνος για την απόκτηση του δυναμικού επιθετικού

Το θέμα της απόκτησης του Γιώργου Γιακουμάκη από τον ΟΦΗ μοιάζει για πολλούς τυπικό, ωστόσο η πραγματικότητα δε φαίνεται να είναι ακριβώς έτσι.

Ο 25χρονος επιθετικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους» και φυσικά ο ΟΦΗ αποτελεί τη δική του προτεραιότητα.

Έχει, εξάλλου, συμφωνήσει για το νέο του συμβόλαιο με τον ηρακλειώτικο σύλλογο, ωστόσο από τη στιγμή που ανήκει στην ΑΕΚ η κατάσταση περιπλέκεται λιγάκι.

Αυτό, εξάλλου, αποδεικνύεται και από το γεγονός πως οι μέρες περνούν και ακόμη το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο αναφορικά με την μετακίνηση του στο σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Η Ένωση θέλει, βεβαίως, να ικανοποιηθεί, προκειμένου να παραχωρήσει τον παίκτη, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο για τη νέα σεζόν και φαίνεται να έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά.

Αυτό θεωρητικά αποτελεί «σύμμαχο» του ΟΦΗ. Το θέμα, ωστόσο, είναι πως ο Όμιλος έχει ένα μεγάλο αντίπαλο στη «μάχη» που δίνει για να κάνει δικό του τον Γιακουμάκη.

Και αυτός δεν είναι άλλο από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχει φτάσει από τις αρχές του καλοκαιριού επίσημη πρόταση από την  Ολλανδία, η οποία εξακολουθεί να ισχύει.

Η Μπρέντα δεν έχει πάψει, σύμφωνα με πληροφορίες, να παρακολουθεί στενά την περίπτωση Γιακουμάκη. Θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον θηριώδη φορ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς του την επόμενη περίοδο.

Όπως γίνεται, έτσι, εύκολα αντιληπτό, η ΑΕΚ είναι εκείνη που θ’ αποφασίσει, αν και φυσικά θα μετρήσει και το «θέλω» του «Γιακούμ», που έχει ως απόλυτη επιλογή του τον ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.