Ο ΟΦΗ έχει πλέον δύο ισάξιες ενδεκάδες

ΟΦΗ

Με ποδοσφαιρική λογική και πλάνο, ο ΟΦΗ άρχισε να δημιουργεί από τον Γενάρη ένα ρόστερ με ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές.

Με το μεταγραφικές κινήσεις να έχουν ολοκληρωθεί και το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί (με αστερίσκο μία ενδεχόμενη πώληση που που πιθανόν θα φέρει αντικαστατάτη), το συμπέρασμα που βγαίνει από τον ΟΦΗ της νέας σεζόν είναι ξεκάθαρο: η ομάδα του Νταμπράουσκας έχει γεμίσει σε τέτοιο βαθμό που έχει πλέον δύο ισάξιες ενδεκάδες και πληθώρα λύσεων σχεδόν σε όλες τις θέσεις.

Πιο κάτω θα δείτε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ δύο ενδεκάδες από το υπάρχον ρόστερ, που πιστοποιούν το παραπάνω:

Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Φελίπε

Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγέγος, Ριέρα, Μοσκέρα, Νέιρα, Ντίκο

Σε αυτούς προσθέστε και τους Μπιφουμά, Γκρόνινγκ, Ντουρμισάι, Γρίβα.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως μέσω μίας διαδικασίας που άρχισε από τον Ιανουάριο και ταυτόχρονα με τις αποχωρήσεις που έγιναν, ξεκαθαρίζοντας το ρόστερ, ο ΟΦΗ κατάφερε να έχει αυτό που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια: ποιότητα και λύσεις.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Όμιλος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και απουσίες. Δεν πάει και πολύς καιρός από πέρυσι που ο Νίκος Νιόπλιας πάλευε, στην αρχή της σεζόν, να κατεβάσει ενδεκάδα λόγω των απουσιών.

Ένας χρόνος μετά και με μπόλικη ποδοσφαιρική λογική και πλάνο, ο ΟΦΗ δημιούργησε ένα ρόστερ με «ενδεκαδάτους» ποδοσφαιριστές. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει υλικό στα χέρια του για να δουλέψει και να πορευτεί τη νέα χρονιά που είναι απαιτητική και δύσκολη. Δεν είναι μόνο ο στόχος της εξάδας, αλλά και το γεγονός ότι η Ελλάδα χάνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για του παραχρόνου.

Το αν θα βγουν οι μεταγραφές και τι θα κάνει κάθε παίκτης ξεχωριστά, δεν είμαστε μελλοντολόγοι, αυτό θα φανεί στην πορεία. Ουδείς όμως μπορεί να διαφωνήσει στο γεγονός πως ο ΟΦΗ μπαίνει στη νέα σεζόν πλήρης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.