Ο ΟΦΗ έφτιαξε τη δεξιά πλευρά με τον Τιάγκο Νους

09:00 | 26/07/2024

Η συνύπαρξη του Αργεντινού με τον Μπόρχα Γκονζάλεθ και το ερωτηματικό.

Ο Τιάγκο Νους είναι η επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ και τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτή που χρειαζόταν περισσότερο ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Μακεδόνας προπονητής θέλει να απλώσει το παιχνίδι της ομάδας του, να βάλει και τα «φτερά» στην εξίσωση και ο 23χρονος Αργεντινός εξτρέμ αυτό έρχεται να του δώσει. Ή, για να το θέσουμε καλύτερα, αυτό έχει το βιογραφικό του και επιλέχθηκε από τον ΟΦΗ.

Με δεδομένο πως ο Μπόρχα Γκονζάλεθ έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και θα πάρει... σπίτι του τη φανέλα του βασικού και με δεδομένο επίσης ότι βοηθάει και στη δημιουργία, ο Ομιλος φτιάχνει μία δυνατή δεξιά πλευρά αρκεί βέβαια να υπάρχει η απαιτούμενη ισορροπία και στο αμυντικό κομμάτι.

Το αντίστοιχο θέλει να φτιάξει και στα αριστερά, με δεδομένο, επίσης, πως ο Χατζηθεοδωρίδης έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες να ξεκινάει βασικός στην άμυνα από τον Αμπάντα.

Ο Τιάγκο Νους, λοιπόν, θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο και το ερωτηματικό έχει να κάνει με το χρόνο προσαρμογής του, αφού είναι η πρώτη φορά που θα παίξει στην Ευρώπη. Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται τον χρόνο τους για να μπουν στις νέες συνθήκες, κάτι που έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν και είδαμε και πρόσφατα με την περίπτωση του Μοσκέρα.

Κατά τα λοιπά, ο Νους μετράει περισσότερες από 70 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και στο Λιμπερταδόρες και πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Σέντραλ Κόρδομπα, μετρώντας 11 παιχνίδια και 1 γκολ.

Η Αρχεντίνος Τζούνιορς τον πιστεύει και ουσιαστικά του δίνει ευκαιρίες εξ ου το γεγονός πως δεν τον αποδεσμεύει, ενώ αντίθετα η οψιόν αγοράς του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν αφορά ποσοστό μιας και η αργεντίνικη ομάδα θέλει να κρατήσει μέρος των δικαιωμάτων του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.