Ο ΟΦΗ... έρχεται!

ΟΦΗ

Οι μεγάλες ομάδες χαρακτηρίζονται και από τις συμπεριφορές. Με Φερέιρα και Ιατρούδη, ο ΟΦΗ λειτούργησε ως μεγάλος.

Είναι γνωστό ότι ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα είναι το next big thing του ΟΦΗ. Ηταν η ιδανική περίπτωση επένδυσης για το μέλλον και το ιδανικό value for money.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πήγε τον Ιανουάριο στον ΟΦΗ και σε σύντομο χρονικό διάστημα όχι μόνο ξεχώρισε με την παρουσία του, αλλά τράβηξε τα βλέμματα κι άλλων ομάδων που εξέτασαν την περίπτωσή του.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ δεν είναι άγνωστο, πόσο μάλλον κρυφό. Οι άνθρωποι της Ένωσης εντόπισαν τον νεαρό παίκτη στο ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και από εκείνο το παιχνίδι και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος τον παρακολουθούσαν στενά. Ξάφνου είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορα δημοσιεύματα ότι η Ενωση ετοιμάζεται να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ξεπερνώντας το εμπόδιο του ΟΦΗ και της Κουρίκο.

Φτάσαμε Ιούνιο για να ξεκαθαριστεί μια και καλή το θέμα, με τον ΟΦΗ να βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Φερέιρα, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται και ποσοστό μεταπώλησης. Όλο αυτό μεταφράζεται ότι πλέον ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον ΟΦΗ και όποιος τον θέλει δίνει το αντίτιμο που του αναλογεί για να τον αποκτήσει.

Η συγκεκριμένη κίνηση του Ομίλου ήταν κίνηση μεγάλης ομάδας. Οπως ακριβώς αρμόζει στον κρητικό σύλλογο. Δεν ήταν κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας. Οι μεγάλες ομάδες δεν ορίζονται μόνο από τα αποτελέσματα και τους τίτλους, αλλά και από τις συμπεριφορές του. Το θέμα Φερέιρα ξεκαθάρισε σε όλους ότι ο ΟΦΗ της νέας εποχής δεν θα είναι μία ομάδα που θα... βολοδέρνει, αλλά ένας σύλλογος ανεξάρτητος και δυνατός, ένας σύλλογος που θέλει να χτίσει το δικό του μέλλον σε γερά θεμέλια.

Ακόμα και κίνηση με τον Ιατρούδη, που αποκάλυψε ο Γιώργος Τουτζάρης και η οποία δεν θα έχει συνέχεια, αφού σε αυτή την υπόθεση το προβάδισμα το έχει η ΑΕΚ, δείχνει ότι ο ΟΦΗ θέλει να δημιουργήσει την ομάδα του μέλλοντος, με ταλαντούχους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα έχουν τη δύναμη να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και να ετοιμάζουν ένα λαμπρό μέλλον.

Ο ΟΦΗ κλείνει μία-μία τις υποθέσεις, φουλάρει στο μεταγραφικό παζάρι, έχει διοικητική σταθερότητα, ετοιμάζει τα έργα στο ΒΑΚ, λειτουργεί ως μεγάλο και σύγχρονο κλαμπ ευρωπαϊκού επιπέδου. Όλα αυτά είναι βήματα και νίκες για το αύριο, για να αποκτήσει ο Όμιλος ξανά τη δυναμική που του αναλογεί. Το έρεισμα σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Χτυπάει» παντού ο ΟΦΗ

«Τι ισχύει με Ιατρούδη και ΟΦΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.