Έτοιμο το πλάνο για την επιστροφή στις προπονήσεις

20:23 | 30/04/2020

Σηκώνουν μανίκια στον ΟΦΗ για την επανέναρξη των προπονήσεων με τα νέα δεδομένα

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στον ΟΦΗ ετοιμάζουν τον προγραμματισμό τους για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, στη Super League οι προπονήσεις θα αρχίσουν σε ολιγομελή τμήματα από την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 5 Μαϊου. Το πρόγραμμα θα γίνεται σε ολιγομελή τμήματα 6-8 αθλητών, οι προπονήσεις θα γίνονται πάντοτε σε ανοιχτά γήπεδα, με ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα, βασισμένα και στα διεθνή δεδομένα.

Επί της ουσίας, ο ΟΦΗ μπαίνει σε ρυθμό προπονήσεων με βάσει τα νέα δεδομένα. Προφανώς οι προπονήσεις θα χωρίζονται σε γκρουπ, παραπάνω του ενός την ημέρα και οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (Γιάννης Σαμαράς, Νίκος Νιόπλιας συν το τεχνικό τιμ και το ιατρικό τιμ) θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο (όσοι από αυτούς έχουν φύγει) την Τετάρτη 6 Μαϊου και θα συναντηθούν προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις. Ήδη υπάρχει έτοιμο πλάνο και θα ανακοινωθεί όταν πρέπει.

Με την επιστροφή θα γίνουν κανονικά όλες οι διαδικασίες όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα στην έναρξη μίας καλοκαιρινής προετοιμασίας (εργομετρικά, αιματολογικές εξετάσεις κτλ). Στον ΟΦΗ θα τηρήσουν τις διαδικασίες που προβλέπονται για να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Πότε αρχίζουν οι προπονήσεις στη Super League

Προπονήσεις με... αστερίσκους - οι ανακοινώσεις του Αυγενάκη


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.