Ο ΟΦΗ ιδρύει τμήμα skateboarding!

SMS
17:36 | 01/07/2022

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ πρωτοπορεί με την διερεύνηση της ίδρυσης ενός ακόμη τμήματος, το οποίο έχει μεγάλη απήχηση, στα νέα παιδιά.

Πρόκειται για το άθλημα της τροχοσανίδας (Skatebording), το οποίο αναπτύσσεται με μεγάλη δυναμική. Είναι Ολυμπιακό άθλημα και παρουσιάζει τρομερή ανάπτυξη σε όλη τη χώρα στις νεανικές ηλικίες.

Μέσω του μέλους του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιώργου Αυγενάκη, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έχει ξεκινήσει την επικοινωνία, με την Ελληνική Ομοσπονδία της τροχοσανίδας, προκειμένου να καταθέσει φάκελο, για την ίδρυση του τμήματος.

Μάλιστα ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές με αθλητές που θα στελεχώσουν το τμήμα, αλλά και προπονητές.

Να σημειωθεί ότι στο Ηράκλειο, θα κατασκευαστεί στη ευρύτερη περιοχή του κολυμβητηρίου Λίντο, μια πίστα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου, που έχει αναγγείλει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Η φωτογραφία είναι απο την πρώτη συγκέντρωση που έκαναν οι άνθρωποι του τμήματος τροχοσανίδας, που θέλει να διοργανώσει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Στην φωτογραφία, εικονίζονται ο Μιχάλης Αλεφαντινός (αριστερά) που προορίζεται για έφορος του τμήματος, οι προπονητές Αρης Μαρκόπουλος και Ερρίκος Βρέντζος και το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιώργος Αυγενάκης, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της ιδέας.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να εγγραφούν στο τμήμα Sκatebording του ΟΦΗ, για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810-311525 απο όπου και θα λάβουν καθοδήγηση, για περαιτέρω οδηγίες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.