Ο ΟΦΗ κρίνει την αποχώρηση Μπρους

SMS
18:33 | 27/12/2018

Στον Εργοτέλη θέλουν να κρατήσουν τον Αλμπερτ Μπρους για το πρώτο ματς με τον ΟΦΗ προτού αποχωρήσει για την ΑΕΚ.

Ο Αλμπερτ Μπρους θα αποτελέσει, εκτός απροόπτου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, όπως διαβάσατε πρώτοι στο Capitano.gr, ωστόσο ακόμα παραμένει άγνωστη η αποχώρησή του για την Αθήνα.

Στον Εργοτέλη θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αυτή τη στιγμή.

Η κρητική ομάδα έχει στο κάδρο τον αγώνα με τον ΟΦΗ και το αντιμετωπίζει με πάσα σοβαρότητα, γι' αυτό ο Νίκκι Παπαβασιλείου θα ήθελε τον 25χρονο μέσο για την πρώτη αναμέτρηση, αφού αποτελεί μία σημαντική μονάδα και θα βοηθήσει. Ωστόσο, αυτό θα κριθεί από την πλευρά της ΑΕΚ και δη του Μαρίνου Ουζουνίδη. 

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας έχει δώσει την έγκρισή του για τη μεταγραφή, έχοντας παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή με την φανέλα του Εργοτέλη και θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν ο Μπρους θα ανέβει άμεσα στην Αθήνα για να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα ή αν θα παραμείνει στο Ηράκλειο και θα βοηθήσει, για τελευταία φορά, τον Εργοτέλη στο τοπικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου και όπως έχει ανακοινωθεί, θα έχει φιλάθλους και των δύο ομάδων στις εξέδρες.

φωτογραφία: image services

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.