Ο ΟΦΗ ξέρει τι θέλει να αγοράσει

07:42 | 04/12/2018

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν προετοιμαστεί ενόψει μεταγραφικής περιόδου.

Δεν είναι κρυφό ότι ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος σε πρόσφατες δηλώσεις του, τονίζοντας πως θα γίνει ό,τι χρειαστεί για το καλό της ομάδας.

Αυτό από μόνο του βγάζει μία προετοιμασία, ή για να το θέσουμε καλύτερα, προεργασία, από πλευράς επικεφαλής ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περίοδου. Προφανώς και στον ΟΦΗ αναζητούν τους παίκτες εκείνους που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα της δώσουν ώθηση στο δεύτερο γύρου του πρωταθλήματος, αλλά μην περιμένετε αλόγιστες σπατάλες.

Ο ΟΦΗ θα κινηθεί σε συγκεκριμένα μεταγραφικά πλαίσια και το Capitano επιχειρεί να σκιαγραφήσει τα πλάνα για τον Γενάρη:

> Ο ΟΦΗ εξετάζει την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών αναζητώντας κάποιο "λαβράκι" με ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ολες οι ομάδες τον κάνουν αυτό, στον ΟΦΗ αυτό είναι μεγαλύτερη ανάγκη.

> Ηδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός και έχουν καταλήξει στις θέσεις εκείνες που χρειάζεται ενίσχυση ο ΟΦΗ, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να έχει κάνει τις προτάσεις του και το επιτελείο να προχωρά τις διαδικασίες. Ο Γιάννης Σαμαράς είναι γνωστό ότι βρίσκεται στο εξωτερικό και, μεταξύ άλλων, ασχολείται και με τα μεταγραφικά θέματα, χωρίς όμως να βγαίνει κάτι προς τα έξω.

> Η συζήτηση για το που χρειάζεται ενίσχυση ο ΟΦΗ δεν αφορά κανέναν εκτός του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος βάσει του μπάτζετ έχει καταλήξει σε ποιες θέσεις "καίγεται" περισσότερο για ενίσχυση. 

> Ο ΟΦΗ δεν θα πάει σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με ρίσκο. Δεν πρόκειται να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή αν αυτός δεν είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα, αφού είναι επιτακτική η ανάγκη βοήθειας για τον κρίσιμο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

> Ηδη ακούγονται δεξιά κι αριστερά διάφορα ονόματα -και από τον ελληνικό χώρο- αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΟΦΗ δεν βγάζει τίποτα προς τα έξω, ειδικά όταν βρίσκεται σε μία διαπραγματευτική φάση. Κάποια από τα ονόματα που έχουν γραφτεί κι έχουν ακουστεί δεν απέχουν από την πραγματικότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα υπάρξει αίσιο τέλος.

> Το ότι ήρθε ο Μιχάλης Μπούσης και ανέλαβε τον ΟΦΗ δεν σημαίνει ότι θα ανοίξει η... κάνουλα με τα λεφτά και θα γίνουν σπατάλες. Το νέο αφεντικό της κρητικής ΠΑΕ έχει δώσει εντολή να γίνει αυτό που πρέπει στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, χωρίς υπερβολές και χωρίς ανούσια αποτελέσματα. Παράλληλα, έχει αφήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα να κάνει τι δουλειά του χωρίς να παρεμβαίνει.

> Τέλος, άπαντες στον ΟΦΗ αποφεύγουν τη μεταγραφολογία και δεν θέλουν να επηρεαστεί το κλίμα της ομάδας ενόψει των κρίσιμων και δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν μέχρι το τέλος του α' γύρου. Ολοι τονίζουν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή σημασία έχει ο ΟΦΗ να κλείσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έπειτα θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει για να είναι έτοιμος για το υπόλοιπο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.