Ο ΟΦΗ λέει πλέι… off στον Αστέρα

09:07 | 23/10/2020

Ο Όμιλος καλείται να διατηρήσει τις… αποστάσεις στην Τρίπολη και να στείλει μήνυμα ανωτερότητας.

Η περασμένη ήταν η περίοδος «εκτόξευσης» του ηρακλειώτικου συλλόγου και η τρέχουσα είναι αυτή της επιβεβαίωσης.

Το σύνολο του Γιώργου Σίμου καλείται να διατηρήσει τα κεκτημένα του και παράλληλα να ισχυροποιήσει τη θέση του στην ελίτ της Super League 1.

Και παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής (16.00 - 25/10) προσφέρονται για να οδηγήσουν οι «ασπρόμαυροι» τα πράγματα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Διεξάγεται αφενός σε μια ανέκαθεν αφιλόξενη έδρα για τον Όμιλο και αφετέρου απέναντι σ’ ένα wannabe… εξαδάτο αντίπαλο.

Οι Αρκάδες βάσει δυνατοτήτων είναι μια ομάδα, που… ερίζει για ένα «εισιτήριο» στα πλέι οφ. Είναι αρκετά ποιοτικοί, έχουν ταλέντο και φυσικά έχουν τις πιθανότητες τους για να τα καταφέρουν.

Βρίσκονται ψηλότερα από τον ΟΦΗ στη γενική κατάταξη και φιλοδοξούν ν’ ανοίξουν κι άλλο τη διαφορά μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Όμιλος, βέβαια, από την πλευρά του, καλείται να δώσει τα διαπιστευτήρια του στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Θα προσπαθήσει να κερδίσει μέσα στο «σπίτι» του τον Αστέρα, κάτι που έχει να πετύχει από τον Δεκέμβριο του 1962 και δεν το έχει κάνει ποτέ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Το συγκρότημα του Σίμου θέλει να στείλει το δικό του «ηχηρό» μήνυμα προς κάθε επίδοξο διεκδικητή της θέσης του στο πρωτάθλημα του τίτλου.

Το έργο του δε θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, αφού οι «κυανοκίτρινοι» είναι δυνατοί, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έχουν τις ικανότητες και το χαρακτήρα για να πραγματοποιήσουν το στόχο τους.

Και αν κατακτήσουν το «διπλό», θα έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς πέρα από το καθαρά βαθμολογικό κέρδος, το «τρίποντο» θα βοηθήσει σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Με μία επιτυχία είναι γεγονός ότι ο ΟΦΗ θα έχει κυριαρχήσει πνευματικά έναντι των Πελοποννήσιων στην κούρσα για την παρουσία στα πλέι οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέσα ο Σελίμοβιτς με Αστέρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.