Ο ΟΦΗ μαθαίνει αντίπαλο στο Κύπελλο με το μυαλό στην Κηφισιά

10:00 | 20/10/2023

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει Κηφισιάς (Κυριακή) ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής (14.30) θα μάθει τον αντίπαλο του για την επόμενη φάση του Κυπέλλου

Ο ΟΦΗ συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του - μετά το ρεπό της Πέμπτης - για την Κηφισιά, το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με την συμμετοχή του Μπάκιτς στην αποστολή.

Παράλληλα, σήμερα (Παρασκευή) το μεσημέρι (14.30) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα, στην κλήρωση θα μπούν και οι πέντε ομάδες που συμμετείχαν σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την περσινή περίοδο (ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ) ενώ οι ομάδες θα μάθουν το... μονοπάτι έως τον τελικό.

Στην κλήρωση μπαίνει και ο ΟΦΗ μετά την πρόκριση επί των Χανίων ενώ ήδη γνωρίζουμε τις 14 από τις 16 ομάδες καθώς εκρεμούν τα δύο ζευγάρια που αναβλήθηκαν, μεταξύ αυτών και το ματς του Γιούχτα με τον Πανθρακικό.

Θυμίζουμε 1η αγωνιστική της φάσης των 16, η οποία είχε οριστεί για 31/10, 01/11 και 02/11 θα αναβληθεί λόγω εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων στα ματς Πανθρακικός - Εθνικός και Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση:

  1. ΑΕΚ
  2. ΑΕΛ
  3. Άρης
  4. Αστέρας Τρίπολης
  5. Athens Καλλιθέα
  6. Βόλος
  7. Κηφισιά
  8. Νίκη Βόλου
  9. Ολυμπιακός
  10. ΟΦΗ
  11. Παναθηναϊκός
  12. Παναιτωλικός
  13. ΠΑΟΚ
  14. Πανσερραϊκός
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.