Ο ΟΦΗ «μετακομίζει» στην Ολλανδία και αρχίζει το «χτίσιμο»

09:25 | 11/07/2019

Με τις εκκρεμότητες του προπονητή και των υπόλοιπων μεταγραφών να παραμένουν, ο ΟΦΗ ταξιδεύει απόψε για την Ολλανδία όπου μέχρι τις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Το Άπελντορν θα είναι ο πρώτος προορισμός για δέκα ημέρες.

Την Τετάρτη έγινε η τελευταία προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους. Το πρωί όλοι οι παίκτες έκαναν αποθεραπεία με εξαίρεση τους Χουάν Νέιρα, Ρικάρντο Βαζ και Φελίπε Φερέιρα, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Το απογευματινό πρόγραμμα προπόνησης έγινε στο γήπεδο και περιλάμβανε παιχνίδια τεχνικής και κατοχής σε μεγάλους χώρους.

Η αποστολή του ΟΦΗ για την Ολλανδία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σηφάκης, Σακόρ, Νάστος, Ντίνας, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Βαζ, Οικονόμου, Σάσι, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μίγγος, Μπολάκης, Μπράουν, Περδίκης, Καλαϊτζάκης, Φερέιρα, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης, Πέρσον.

Θυμίζουμε τα φιλικά που θα δώσει ο ΟΦΗ εκεί:

13/7 ΟΦΗ - Beerschot FC (Βέλγιο) στις 15:00 τοπική

17/7 ΟΦΗ - Anderlecht (Βέλγιο) στις 18:00 τοπική

Στις 19/7 η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για τo αθλητικό κέντρο της περιοχής “Burgh – Haamstede” και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “Grand Hotel Ter Duin”. Εκεί θα παραμείνει ως τις 31/7 και θα δώσει πέντε φιλικά προετοιμασίας:

19/7 ΟΦΗ - KAS Eupen (Βέλγιο) στις 19:00 τοπική

22/7 ΟΦΗ - Ajax (Ολλανδία) στις 14:00 τοπική

25/7 ΟΦΗ - FC Emmen (Ολλανδία) στις 16:00 τοπική

27/7 ΟΦΗ - Willem II (Ολλανδία) στις 14:30 τοπική

30/7 ΟΦΗ - Al Feiha (Σαουδική Αραβία) στις 18:00 τοπική

  • Το Capitano.gr θα ακολουθήσει τον ΟΦΗ στην προετοιμασία του στο Άπελντορν. Ο απεσταλμένος μας, Δημήτρης Πιτσουλάκης, θα μεταφέρει καθημερινά ρεπορτάζ και παραλειπόμενα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή για την Ολλανδία

Μένει μέχρι να... φύγει ο Πέρσον

Κατευθείαν στην Ολλανδία οι μεταγραφές

Οι δύο νέοι που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.