Ο ΟΦΗ μπαίνει σε μεταγραφική περίοδο

SMS
08:00 | 22/12/2018

Αγνωστη λέξη η μεταγραφολογία για τον φετινό ΟΦΗ, αλλά η αλήθεια είναι πως... κάτι ετοιμάζεται.

Είναι από τις σπάνιες, είναι αλήθεια, χρονιές που στον ΟΦΗ τα μεταγραφικά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Όχι γιατί δεν έχουν ενδιαφέρον (το αντίθετο), αλλά γιατί στην κρητική ΠΑΕ έχουν φροντίσει να κάνουν τις κινήσεις τους δίχως τυμπανοκρουσίες και δίχως να βγει το παραμικρό προς τα έξω.

Είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί όπως δεδομένο είναι πως έχουν εντοπιστεί οι στόχοι σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μάλιστα, ο Γιάννης Σαμαράς έχει δώσει την έκθεσή του από τις επαφές που έκανε στην Ευρώπη το διάστημα που έλειπε και πλέον είναι θέμα διαπραγματεύσεων με τους στόχους.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά και πρωτόγνωρα. Δύσκολα βγαίνει κάτι στην επικαιρότητα, δύσκολα θα εντοπίσει κάποιος ονόματα. Η μεταγραφολογία είναι άγνωστη λέξη για τον ΟΦΗ του Μπούση και μη σας κάνει έκπληξη αν... ξαφνικά αρχίσουν οι ανακοινώσεις.

Πάντως, στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να κάνουν μεταγραφές εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας. Θέλουν ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν άμεσα την ομάδα και θα τη βοηθήσουν στο δύσκολο έργο της στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Παίκτες που θα έχουν ταλέντο και ποιότητα, αλλά και... μέλλον.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.