Ο ΟΦΗ, ο Νίλι και η ρήτρα του Πλατανιά

08:32 | 25/12/2019

Ο Όμιλος και ο Ισπανός εξτρέμ δείχνουν διάθεση για συνεργασία, όμως το ποσό που θέλουν οι Χανιώτες είναι πιθανό να μεταφέρει για το καλοκαίρι τις εξελίξεις.

Από τη στιγμή που ο Νίλι αποχώρησε από τον Πλατανιά ήταν δεδομένο πως θα είχε υποψήφιους «μνηστήρες» από την ελληνική αγορά.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «κόκκινους» και φυσικά ήταν λογικό να κινήσει το ενδιαφέρων πολλών ομάδων.

Για προσωπικούς λόγους ο ίδιος ζήτησε ν’ αποχωρήσει από το σύνολο του Τάτση και εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί ελεύθερος.

Στον ΟΦΗ, βεβαίως, τσεκάρουν κάθε αξιόλογη περίπτωση και φαίνεται ότι παρακολουθούν και αυτή του Νίλι.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν κάνει ουσιαστική κίνηση, απλά είναι ένας παίκτης, που αρέσει. Αγωνίζεται και στις 3 θέσεις πίσω από το φορ, είναι ποιοτικός, σε καλή ηλικία και γενικότερα ταιριάζει στο προφίλ του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Σύμφωνα, τώρα, με πληροφορίες του Capitano, η πλευρά του Ισπανού βλέπει θετικά την προοπτική του ΟΦΗ, αφού γνωρίζει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για ν’ αλλάξει επίπεδο.

Και κάπου εδώ μπαίνει στο «κάδρο» και ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες έκαναν δεκτό το αίτημα του Ίβηρα για αποχώρηση, όμως φρόντισαν να κατοχυρώσουν τη θέση τους μπροστά στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του ο ποδοσφαιριστής από τον πρώτο μήνα του νέου έτους σε άλλο σύλλογο της χώρας.

Όταν, έτσι, υπέγραψαν την αποδέσμευση του, έβαλαν όρο πως αν τον Ιανουάριο πάρει μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα, θα πρέπει να καταβληθεί στους «κόκκινους» το ποσό των 100.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη παράμετρος, επομένως, είναι πολύ πιθανό να μεταφέρει τις εξελίξεις στην καλοκαιρινή περίοδο. Γιατί τότε ο ΟΦΗ θα έχει τη δυνατότητα να πάρει τον Νίλι, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τον Πλατανιά.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, αν στον Όμιλο αποφασίσουν να προχωρήσουν την υπόθεση, να τον «κλείσουν» από τώρα για τη νέα σεζόν. Αρέσκονται, άλλωστε, οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» ξεκινούν αρκετά νωρίτερα τον προγραμματισμό τους ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.