Ο ΟΦΗ περιμένει την απάντηση του Λαμπρόπουλου - Όλο πιο κοντά το deal!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει κάνει το δικό του «all in» για να αποσπάσει το «ναι» από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο!

Στον ΟΦΗ μετρούν αντίστροφα για την αναχώρηση για την Ολλανδία, στις 15 Ιουλίου, εκεί όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα «χτίσει» την ομάδα της νέας περιόδου.

Εκεί είναι πολύ πιθανό να βρεθεί από την πρώτη μέρα και η επόμενη μεταγραφή της Κρητικής ομάδας, με τις πληροφορίες του Capitano.gr να αναφέρουν πως αυτή αναμένεται να είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, με τον ΟΦΗ να τα δίνει όλα για να κλείσει τη σπουδαία μεταγραφή!

Πιθανόν σήμερα οι εξελίξεις

Όπως έχουμε γράψει, στον ΟΦΗ είχαν κυκλώσει τις περιπτώσεις των στόπερ που ήθελαν και μάλιστα από το «πάνω ράφι» και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν στην επικαιρότητα απασχολώντας εντόνως την Κρητική ομάδα που τον είχε ψηλά στη λίστα (όπως και τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο). Πλέον φαίνεται πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την απάντηση στην πρόταση που του έχει κατατεθεί ώστε να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις! Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα Κυριακή ο 33χρονος αμυντικός να απαντήσει στον Ομιλο και υπάρχει αισιοδοξία πως αυτή θα είναι θετική.

Το... στενό μαρκάρισμα του ΟΦΗ

Τη σεζόν που μας πέρασε ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μέτρησε 15 συμμετοχές στην Bundesliga με την Μπόχουμ με τη φανέλα της οποίας έκανε συνολικά 51 παιχνίδια από το 2020. Πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έμεινε ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα και ο ΟΦΗ με μεθοδικότητα και επιμονή άρχισε το... στενό μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή και φαίνεται πως το deal είναι κοντά στο... happy end!

Εφόσον αποκτηθεί ο Λαμπρόπουλος και κλείσει το θέμα της απόκτησης του δεύτερου στόπερ -μετά τον Ανδρέα Καρώ- το βάρος θα πέσει στον χαφ για να συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ του Ομίλου της νέας σεζόν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.