Ο ΟΦΗ ψάχνει να κερδίσει Μίλωνα και... κορωνοϊο

17:05 | 12/03/2021

Mετά από 15 ημέρες αποχής ο ΟΦΗ επιστρέφει στους αγώνες

Ο ΟΦΗ το Σάββατο (13/3 - 5μ.μ) θα προσπαθήσει να κερδίσει τον Μίλωνα και τον...κορωνοϊο, που κράτησε την κρητική ομάδα 15 μέρες εκτός προπονήσεων. Σε αυτό στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Ακης Φλαούνας και οι αθλητές Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Μανώλης Φραγκιαδάκης, οι οποίοι μίλησαν στο επίσημο κανάλι.

Οπως ανέφερε, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας «επιστρέψαμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να συνέλθουμε και να μονταριστούμε, για να ανταπεξέλθουμε στον αγώνα του Σαββάτου, ο οποίος είναι υπο όλες τις συνθήκες πολύ σημαντικός για μας και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη» τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Και συνεχίζει λέγοντας πως «παίζουμε με μια φορμαρισμένη ομάδα που έχει ρυθμό και δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Εχει δείξει καλό πρόσωπο και έχει εμπειρία».

Για την κατάσταση στον ΟΦΗ μετά την περιπέτεια με τον covid-19, ανέφερε ότι «σε επίπεδο αθλητών δεν είχαμε σοβαρά συμπτώματα, αλλά τα σώματα των αθλητών έχουν ταλαιπωρηθεί. Κοιτάμε να κάνουμε μια διαχείριση δυνάμεων και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης, τονίζει για το παιχνίδι με τον Μίλωνα, ότι «καλούμαστε να επανέλθουμε απο μια αποχή 15 ημερών. Είναι δύσκολο για το κορμί μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε στη έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ο Μανώλης Φραγκιαδάκης, τονίζει με την σειρά του, ότι «είναι μια δύσκολη κατάσταση με τον κορωνοϊο γιατί μας άφησε 15 μέρες εκτός προπονήσεων, πάνω που είχαμε βρεί τα πατήματα μας και είχαμε κάνει και την πρώτη μας νίκη. Θα προσπαθήσουμε με το Μίλωνα κάνουμε το καλύτερο και να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, με τον αντίπαλο, είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.