Ο ΟΦΗ ψάχνεται στην Ολλανδία και έφτασε μέχρι τον Κούμαν

SMS
08:30 | 23/01/2019

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Νίκου Παπαδόπουλου και η περίπτωση του Ερβιν Κούμαν όχι μόνο τον απασχόλησε, αλλά... βγήκε και λαβράκι μέσα από αυτή.

Το ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά τις εξελίξεις με τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι γνωστό. Το ότι η Ολλανδία είναι μία πιθανή αγορά, επίσης. Το ότι η κρητική ομάδα ψάχτηκε για την περίπτωση του Ερβιν Κούμαν, όχι.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν βοηθός του Φελίπε Κοκού στη Φενέρμπαχτσε, αλλά τον αντικατέστησε όταν αυτός απολύθηκε, ρωτήθηκε για το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική του ΟΦΗ, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο 57χρονος τεχνικός αρνήθηκε ευγενικά να συζητήσει για την κρητική ομάδα, αφού δεν συνηθίζει να αναλαμβάνει ομάδες μεσούσης της σεζόν, αλλά δεν έκλεισε την πόρτα για το προσεχές καλοκαίρι σε μία ενδεχόμενη (πιο ουσιαστική) συζήτηση.

Μάλιστα, ο Κούμαν, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είναι αδερφός του Ρόναλντ Κούμαν, δεν γνώριζε τα νέα δεδομένα στον ΟΦΗ και την παρουσία εκεί του Γιάννη Σαμαρά με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Και κάπου εκεί ήρθε η περίπτωση του καλοκαιριού αν και εφόσον ο ΟΦΗ ενδιαφερθεί εκ νέου για το πρόσωπό του.

Ηταν δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα κοιτάξει (και) την ολλανδική μεριά για τον αντικαταστάτη του Παπαδόπουλου, αφού ο Σαμαράς έχει γνωριμίες εκεί που μπορούν να βοηθήσουν. Ο Κούμαν είναι μία από αυτές και ουσιαστικά από πλευράς ΟΦΗ έγινε μία διερευνητική επαφή, άλλο βέβαια αν αυτή δεν είναι αίσιο τέλος. Δείχνει, όμως, τις προθέσεις των επικεφαλής της κρητικής ομάδας για την τεχνική ηγεσία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.