Ο ΟΦΗ ταξιδεύει για Λαμία «φορτωμένος» με κίνητρα

ΟΦΗ

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει Κηφισιάς (Κυριακή) στο ουδέτερο της Λαμίας - ο απαιτητικός Οκτώβρης και ο περσινός αποκλεισμός στο Κύπελλο

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, την Κυριακή ο ΟΦΗ παίζει στο ουδέτερο της Λαμίας με αντίπαλο την Κηφισιά. Έπειτα από την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω προκριματικών, επιστρέφουμε στις... εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έχει στόχο να συνεχίσει με νίκη έναν Οκτώβριο που του πάει άριστα. Πρώτα η νίκη επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, έπειτα η πρόκριση με τα Χανιά για το Κύπελλο. Ο δέκατος μήνας κλείνει με το εντός έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό, αφού έχει προηγηθεί η αναμέτρηση στη Λαμία.

Το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η Κηφισιά εσχάτως δεν χάνει, ενώ στη διακοπή ενσωμάτωσε και την μεγάλη της μεταγραφή, τον Σνάιντερλεν. Ίσως, εμφανιστεί καλύτερη.

Ο ΟΦΗ έχει το πλεονέκτημα να μην παίξει στη φυσική έδρα της γηπεδούχου και με ενδεχόμενη νίκη του θα παραμείνει στην 5η θέση μετά την 8η στροφή και αυτό από μόνο του είναι κίνητρο.

Συν τοις άλλοις, ο ΟΦΗ αν φύγει αλώβητος από το ΔΑΚ Λαμίας, θα αγωνιστεί με άλλη ψυχολογία απέναντι στον Ολυμπιακό την 9η αγωνιστική στο ''Γεντί Κουλέ'', στα ντέρμπι που έχει χτίσει αυτοπεποίιθηση φέτος. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από τους παίκτες δεν έχουν ξεχάσει τον περσινό αποκλεισμό στο Κύπελλο, από την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Υπάρχουν ακόμα ημέρες για να δούμε αν θα ταξιδέψει πλήρης και πως γύρισαν οι διεθνείς. Σε κάθε περίπτωση, ο ΟΦΗ προετοιμάζεται να παίξει ένα ματς που έχει ''σημαδέψει'', απέναντι στους νεοφώτιστους που παλεύουν για κάθε βαθμό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.