Ο ΟΦΗ, το μέλλον και τα ελληνόπουλα

09:45 | 07/04/2024

Κέρδισε τον αγώνα, έριξε τον ΠΑΣ και κοιτάζει την επόμενη χρονιά - Άρθρο του Δημήτρη Καρυωτάκη


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι όχι κυρίως λόγω του αντιπάλου αλλά επειδή o OΦΗ είχε θέμα αυτοπεποίθησης. Είχε τις ευκαιρίες με τον Ατρόμητο και στο τέλος έμεινε και ικανοποιημένος που δεν έχασε, γιατί να μην επαναλαμβανόταν το μοτίβο; Ωστόσο το χθεσινό παιγνίδι ήλθε βολικά από την αρχή και στην πρώτη πάρε βάλε ασίστ του μεστού και πάλι Τοράλ ήλθε η σύγχυση στον ταλαίπωρο ΠΑΣ που σχεδόν το έβαλε μόνος του με την πάσα που έφτασε στο Μαρινάκη για να δώσει το έτοιμο γκολ που έβαλε ο Ριέρα.

Κι ύστερα ήλθε η αποβολή. Κανείς δεν την κατάλαβε, δεν μας έκανε να νιώσουμε καλύτερα γιατί ξέραμε πως αν την έδινε ανάποδα, ο διαιτητής θα ήταν ακόμα στο γήπεδο. Ο ΟΦΗ δεν έχει μάθει να παίρνει σφυρίγματα, ειδικά όταν γίνονται με προκλητικό τρόπο και όταν ο διαιτητής (και ειδικά ο VARίστας) έδειξε να μην μπορεί να πείσει ούτε εμάς πως δεν σέβεται μια ομάδα που έπαιζε μια κατηγορία. Σε μια αγωνιστική όμως που είδαμε κι άλλα… θαυματουργά σφυρίγματα, ας ευλογάμε το Θεό που δεν θα πέσουμε στην ανάγκη των… κοράκων για να σωθούμε!

Ο ΟΦΗ όμως αντί να βγάλει αυτοπεποίθηση, μετά την αποβολή, έβγαλε και πάλι ένα διφορούμενο πρόσωπο που ευτυχώς που ήλθε η απίστευτη ασίστ του Τοράλ στον Μπάκου για να τελειώσει το ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικό, ήλθαν άλλα δυο τέρματα, θα μπορούσαν κι άλλα, αλλά το κοντέρ σταμάτησε στα τέσσερα.

Δυο πράγματα θέλω να επισημάνω. Το ένα είναι τα νέα παιδιά, η παρουσία του Θεοδοσουλάκη δείχνει πως ο ΟΦΗ μπορεί να χτίσει πάνω τους, ώστε να ξαναδούμε Μαχλάδες και Μαρινάκηδες στον ΟΦΗ που δίνουν υπεραξία στην ομάδα. Τώρα που σώθηκε η παρτίδα, ας τα στηρίξουμε λίγο παραπάνω και ας δούμε αν έχουν τα… νεφρά να καθιερωθούν στην ομάδα.

Το άλλο project είναι ο Χριστογεώργος, που δείχνει πόσο αδικήθηκε από το σοβαρό τραυματισμό του. Καλός και Άγιος ο Μπάουμαν, δε λέω, αλλά αυτό το παιδί αξίζει να χτίσει πάνω του τη νέα χρονιά ο ΟΦΗ στη θέση 1. Θελουμε ελληνόπουλα, θελουμε νέα παιδιά και ο νεαρός κήπερ είναι ένα παράδειγμα, εργατικότητας, πείσματος και θέλησης να ξαναγίνει αυτό που είχαμε δει στο μοναδικό αγώνα στην αρχή μετά τη φυγή του Μανδά που μας συστήθηκε.

Η χρονιά δεν είναι καλή τώρα που τελειώνει σιγά σιγά. Ας κάνουμε τα στοιχειώδη τουλάχιστον όπως κάναμε χθες κι ας βάλουμε τις βάσεις για μα δούμε επιτέλους την επόμενη χρονιά έναν κανονικό ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.