Ο ΟΦΗ τον έχει «απογειώσει»

20:54 | 20/12/2019

Και στόπερ έπαιξε, και φοβερός και τρομερός είναι. Ο Κώστας Γιαννούλης έχει πρόγραμμα…

Τον περασμένο χειμώνα ο ΟΦΗ «καιγόταν» για ενίσχυση και στην προσπάθεια να σώσει την εφιαλτική χρονιά, ένας από τους πρώτους παίκτες που κλήθηκαν να… βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά ήταν ο Γιαννούλης.

Ο Όμιλος τον είχε ανακοινώσει πριν καν ξεκινήσει επίσημα η μεταγραφική περίοδος, ενώ στα τέλη Μαΐου προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας του με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο, βέβαια, γνώριζαν καλά τις ικανότητες του, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν περίμεναν πως ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα είχε τέτοια παρουσία στους «ασπρόμαυρους».

Η περασμένη σεζόν ήταν ειδικών συνθηκών και σίγουρα είχε και τις άσχημες του στιγμές. Φέτος, όμως, πραγματικά διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές της πλούσιας καριέρας του.

Αγωνίζεται πια κυρίως στο κέντρο της άμυνας και δίνει την αίσθηση πως είναι γεννημένος γι’ αυτή τη θέση.

Ο Γιαννούλης έχει σταθεροποιήσει την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα και σχεδόν σε κάθε αγώνα της ομάδας του Σίμου συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Διορατικός, «διαβάζει» πολύ καλά το παιχνίδι, έχει εξαιρετικές τοποθετήσεις και γενικότερα είναι πανέξυπνος μέσα στο ματς.

Και κόντρα στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση και απέτρεψε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Σωτηρίου.

Μοιάζει να λειτουργεί όπως ένα… κομπιούτερ πάνω στο χορτάρι, σπάνια κάνει λάθος επιλογή, ενώ, εκτός των άλλων, είναι πολύ σημαντικός στο «χτίσιμο» των επιθέσεων από τα μετόπισθεν.

Η παρουσία του είναι πολύτιμη στην 11άδα του ΟΦΗ και έχει κερδίσει, βεβαίως, με το… σπαθί του τη φανέλα του βασικού στον Όμιλο.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος τον «απογείωσε», ωστόσο και ο ίδιος έχει βοηθήσει αρκετά το σωματείο, με τη συνεργασία τους να είναι αμφίδρομη και ιδιαιτέρως παραγωγική.

Είναι δεδομένο, μάλιστα, πως ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, που παρακολούθησε τη συνάντηση με το «τριφύλλι», θα πρέπει να έψαξε εξονυχιστικά το βιογραφικό του Γιαννούλη.

Και είναι αλήθεια ότι το μοναδικό στοιχείο που ίσως «φρενάρει» τον Ολλανδό για μια μελλοντική κλήση του στην Εθνική, είναι η ηλικία του και τίποτα άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον... αέρα τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Έλεγχος ντόπινγκ σε τέσσερις παίκτες του ΟΦΗ

Νάστος: «Nα ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναίκό»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.