Ο ΟΦΙ θέλει τον κόσμο του

21:16 | 21/11/2019

Κάλεσμα στους φίλους τους ενόψει Βέροιας (24/11, 15.00) έκαναν οι «ασπρόμαυροι».

Ο ΟΦΙ έχει μπροστά του ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, καθώς προέρχεται από την ήττα από τον Ασπρόπυργο. Με ανακοίνωση, έτσι, ζητάει τη στήριξη του κόσμου του για να πάρει τους 3 βαθμούς.

Αναλυτικά: «Μπορεί να το δείχνει το ματς ΟΦΙ - Βέροια την Κυριακή η ΕΡΤ3, όμως ας το δει από την ΕΡΤ3 όλη η υπόλοιπη Ελλάδα. Εμείς γουστάρουμε Βουζουνεράκειο, και εμείς θα είμαστε εκεί για απολαύσουμε τον ΟΦΙ από κοντά, θα είμαστε εκεί για να κάνουμε το Βουζουνεράκειο πάλι καμίνι, θα είμαστε εκεί για να ξανασπρώξουμε τον ΟΦΙ σε μία ακόμα νίκη.

Την Βέροια λοιπόν, την "Βασίλισσα του Βορρά" υποδέχεται την Κυριακή ο ΟΦΙ. Άλλη μία αντίπαλος που δεν θέλει συστάσεις, με πολλές συμμετοχές στην Α Εθνική και συνεχές ανεβοκατέβασμα μεταξύ Α-Β-Γ Εθνικής τα τελευταία πενήντα χρόνια αλλά και με κάποιες χρονιές "καταστροφικές" και γνωριμίας με τα τοπικά πρωταθλήματα.

Μία ομάδα με σαφή στόχο την άνοδο φέτος, σε ένα πρωτάθλημα όμως που οι ρόλοι μάλλον θα έχουν πολλές εναλλαγές. Ο ΟΦΙ είναι λαβωμένος μεν από την ήττα της προηγούμενης Κυριακής, όμως οι παίκτες του έχουν και τον χαρακτήρα και την ποιότητα και την εμπειρία να ανταπεξέλθουν και να επανέλθουν στις νίκες.

Μέχρι τώρα συνολικά τα πάνε περίφημα σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα κόντρα σε πολύ βαριές φανέλες, και το ίδιο θα συνεχίσουν να κάνουν. Όλοι την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο. Οι φίλαθλοι του ΟΦΙ δεν ξέρουν από καναπέδες, στην ΕΡΤ3 θα μας δουν όλοι οι υπόλοιποι».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.