O Oλυμπιακός διέσυρε την ΑΕΚ

21:38 | 04/04/2021

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στο ΟΑΚΑ, διέσυρε 5-1 την ΑΕΚ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα (2 γκολ) και έκανε άλλο ένα βήμα για τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ καθώς δίχως να πατήσει γκάζι διέλυσε την ΑΕΚ με 1-5 και απέδειξε ότι είναι πολύ καλύτερος από κάθε άλλη ελληνική ομάδα.

Η ΑΕΚ ήταν «πεθαμένη», ο Ολυμπιακός χαλαρός και κάπως έτσι ήρθε το 1-5 στο ΟΑΚΑ που έγραψε ιστορία. Και πλέον η Ενωση έμεινε 5η και στο -5 από την 2η θέση, κινδυνεύοντας να μείνει εκτός Ευρώπης!

Εντονες αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ από τους λίγους φίλους της ΑΕΚ σε παίκτες-Χιμένεθ που δεν άντεχαν την νύχτα ντροπής, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε στο ημίχρονο όταν το σκορ ήταν 0-4

Για τον Ολυμπιακό σκόραραν ο Καμαρά στο 17’, ο Μασούρας στο 23’, ο Αραμπί στο 35’ και ο Μασούρας ξανά στο 45’, ενώ ο Φορτούνης στο 75’ έγραψε το τελικό 0-5. Η ΑΕΚ ήταν και άτυχη καθώς τα 2 γκολ κατέληξαν στα δίχτυα μετά από κόντρα σε παίκτες της, έβαλε 2 γκολ και ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, ενώ έχασε ακόμη 2-3 καλές ευκαιρίες. Tελικά βρήκε το γκολ της τιμής με τον Ανσαριφάρντ στο 89′ για το 1-5.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Χνιντ (64΄ Νεντελτσεάρου), Σβάρνας, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (64΄ Μάνταλος), Τάνκοβιτς (46΄ Αλμπάνης), Γκαρσία (79΄ Μαχαίρας), Ολιβέιρα (46΄ Ανσαριφάρντ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρντίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Χολέμπας (75΄ Ντράγκερ), Εμβιλά, Καμαρά (63΄ Μπουχαλάκης), Μπρούμα (57΄ Φορτούνης), Μασούρας (75΄ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (64΄ Χασάν)

Δείτε εδώ τα 4 γκολ του Ολυμπιακού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.