Ο Ολυμπιακός στους «8» του Youth League

17:40 | 28/02/2024

Στους προημιτελικούς του Youth League προκρίθηκε Ολυμπιακός!

Οι ερυθρόλευκοι του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου νίκησαν 4-2 στα πέναλτι τη Λανς στο γήπεδο Καραϊσκάκη και προκρίθηκαν στους "8" της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την νικήτρια της αναμέτρησης Μπάγερν-Φέγενορντ. Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2, καθώς Ολυμπιακός επέστρεψε από το εις βάρος του 0-2 στις αρχές του Β ημιχρόνου.

Το σκορ άνοιξε στο 19' για τους φιλοξενούμενους με απευθείας φάουλ ο Αγιαντά Σισουμπά, ο Βέλγος σταρ της Λανς με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε στο 52' ο Φοφανά με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας Νέων μείωσαν με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπάμπης Κωστούλας στο 58'. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με το Σταύρο Πνευμονίδη μετά από παιδαριώδες λάθος του Γάλλου τερματοφύλακα. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Γάλλοι αστόχησαν δύο φορές και ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2, ευστοχώντας σε όλες τις εκτελέσεις με τους Μπακουλα, Μπ.Κωστούλα, Λιατσικούρα και Τανούλης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.