Ο Π. Κόκκαλης παρομοίασε τον Μαρινάκη με τον Μπερλουσκόνι

09:02 | 12/04/2019

Για ακόμη μία φορά ο Πέτρος Κόκκαλης κάνει αναφορά σε... Μπερλουσκονισμό μιλώντας για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Open Mind" και την Έλλη Στάη, ο Πέτρος Κόκκαλης αναφέρε χαρακτηριστικά για τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού πως: «Λυπάμαι που ο κ. Μητσοτάκης έχει παρασυρθεί στην γραμμή του κ. Μαρινάκη. Είναι προφανές ότι ο κ. Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και έξι, επτά μέσων ενημέρωσης. Αυτά είναι τα συστατικά του Μπερλουσκονισμού». 

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη στον δήμο Πειραιά, κι αν χάλασαν οι σχέσεις τους, λέγοντας πως: «Δεν χαλάνε οι σχέσεις για την πολιτική. Καταλαβαίνω τη θέση που βρέθηκε ο κ. Μώραλης. Υπηρέτησα τον κόσμο που με τίμησε και έχω την άποψη ότι ο συνδυασμός δεν είναι αυτό που ήταν όταν ξεκίνησε. Απέκτησε μία πολύ πιο σκληρή πολιτική, που δεν με εκφράζει και δεν μου αρέσει. Αυτό ενόχλησε κι ανάγκασε τον συνδυασμό να μου ζητήσει να παραιτηθώ».

Ενώ σε ερώτηση για το τι σημαίνει "Ολυμπιακός" για τον ίδιο, είπε: «Μία ιδέα. Μία αγάπη, όπως είναι όλων. Η μεγάλη μου αγάπη, ένα σημαντικό δημόσιο αγαθό του ελληνικού πολιτισμού».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.