Ο… παλιός «νέος» ΟΦΗ…

09:23 | 11/06/2018

Μια ολόκληρη ενδεκάδα και… βάλε παικτών κράτησε ο ΟΦΗ και πάνω σε αυτή με τις κατάλληλες προσθήκες που θα γίνουν, θα προετοιμαστεί για να πορευτεί στη Super League.

Στην κρητική ομάδα κράτησαν όλους τους παίκτες που ήθελε ο προπονητής και πλέον οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι συγκεκριμένες και ικανές να κάνουν τη διαφορά. Κοντολογίς να έρθουν στην ομάδα παίκτες καλύτεροι από αυτούς που έφυγαν. Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος είναι ο πρώτος παίκτης που αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ, με τον Παύλο Κυριακίδη να αναμένεται να είναι ο δεύτερος… 

Ας μείνουμε όμως στους παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα και αρκετοί εξ’ αυτών αναμένεται να είναι και στη Super League η ραχοκοκαλιά του «νέου ΟΦΗ». Στο τέρμα παρέμεινε ο «Κέρβερος» Στρέζος (ο οποίος θα πλαισιωθεί από τον Σωτηρίου), ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκουμε να συνεχίζει ο Κοιλιάρας, όπως και ο Αργυρόπουλος στο δεξί… «Πασπαρτού» για τα άκρα και ο υπέρ πολύτιμος Μπολάκης, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί ένας ακόμα. 

«Βράχοι» της άμυνας οι Ποτουρίδης και Κομεσίδης, ενώ στην ομάδα παρέμεινε και ο Φαζός. Τουλάχιστον ένας παίκτης για να συμπληρώσει την αμυντική γραμμή, είναι δεδομένη η απόκτησή του. 

Στη μεσαία γραμμή οι Νάστος, Οικονόμου και Παπαστεριανός, δίνουν την εγγύηση της εμπειρίας και ικανότητας. Θα πλαισιωθούν τουλάχιστον από έναν ακόμα παίκτη, πιο επιτελικό, αν θεωρήσουμε πως η μετεγγραφή του Κυριακίδη είναι προ των πυλών. Οι νεαροί Κοντογιάννης και Πλευράκης θα αποφασισθεί σύντομα αν θα συνεχίσουν ή θα δοθούν δανεικοί για να αποκτήσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

Στα άκρα της επίθεσης θα συνεχίσουν οι Ντίνας και Κουτσιανικούλης, ενώ στην κορυφή της ο Βουό. Και εδώ η ενίσχυση θα είναι δεδομένη, με δύο ή και τρεις παίκτες, μετά τις αποχωρήσεις των Μάνου, Λεάλ, Περογαμβράκη και Τοπούζη, ενώ υπάρχει και ο Νοικοκυράκης με λαμπρό μέλλον.

Οι δώδεκα παραμονές (Ποτουρίδης, Κουτσιανικούλης, Φαζός, Βουό, Αργυρόπουλος, Νάστος, Ντίνας, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Παπαστεριανός, Μπολάκης και Οικονόμου) δίνουν τη δυνατότητα σε προπονητή και διοίκηση να μην προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις και να ακολουθήσουν κατά γράμμα τον σχεδιασμό που υπάρχει, η πρώτη φάση του οποίου έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή γραφήματος: www.buildlineup.com

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.