Ο Πάλμερ πιστεύει στο μέλλον της Τσέλσι

15:30 | 12/03/2024

Ο μέσος της Τσέλσι, Κόουλ Πάλμερ, εξέφρασε την βεβαιότητα πως το «έργο» του Μαουρίσιο Ποτσετίνο θα αποδώσει καρπούς, αν και οι φίλαθλοι, ίσως χρειαστεί να κάνουν υπομονή για μερικές σεζόν προτού ο σύλλογος καρπωθεί τα οφέλη της δουλειάς του.

Η ομάδα του Ποτσετίνο παλεύει για σταθερότητα αυτή τη σεζόν, με ορισμένους οπαδούς να στρέφονται εναντίον του προπονητή και των ιδιοκτητών του συλλόγου μετά την ισοπαλία (2-2) στο Μπρέντφορντ την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, ο Πάλμερ βοήθησε να επιστρέψουν τα χαμόγελα στους φιλάθλους της ομάδας με ένα γκολ και μια ασίστ στη χθεσινή (11/3) νίκη με 3-2 επί της Νιούκαστλ για την Premier League.

«Υπάρχει τόσο πολύ ταλέντο στην Τσέλσι», είπε ο Πάλμερ στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Ο τρόπος με τον οποίο ο προπονητής δουλεύει μαζί μας στον αγωνιστικό χώρο και τα πράγματα που κάνει μαζί μας, μόνο θα γίνουν καλύτερα.

Είμαι σίγουρος ότι αν όχι την επόμενη σεζόν, την μεθεπόμενη σεζόν. Είναι ένα πρότζεκτ, όλοι είναι νέοι και όλοι προσπαθούν να παίξουν καλά, οπότε θα το δείτε αργά ή γρήγορα.

Είμαστε ακόμα στο Κύπελλο Αγγλίας, ελπίζουμε να κερδίσουμε την Κυριακή (κόντρα στη Λέστερ). Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος ξεχωριστά, ελπίζουμε να ανεβούμε στον βαθμολογικό πίνακα και κανείς δεν ξέρει πού θα τερματίσουμε τελικά».

Η Τσέλσι είναι 11η στο πρωτάθλημα με 39 βαθμούς, τρεις βαθμούς πίσω από την Μπράιτον, που καταλαμβάνει την όγδοη θέση με την ομάδα του Ποτσετίνο να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.