Ο Παναιτωλικός δέχτηκε ίδιο γκολ, στο ίδιο λεπτό, στην ίδια εστία κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

SMS
11:15 | 29/02/2024

Ο Παναιτωλικός δέχτηκε ίδιο γκολ, στο ίδιο λεπτό κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Την περασμένη Κυριακή (25/2), τα καναρίνια υποδέχτηκαν τον Δικέφαλο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ χάρη στην «οβίδα» του Χατζηθεοδωρίδη (1-0). Στην επανάληψη, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πάτησε το πόδι στο γκάζι κι έκανε την ανατροπή.

Στο 72ο λεπτό, ο Σάστρε υποδέχτηκε την μπάλα από τα δεξιά κι έκανε την σέντρα-σουτ, με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει στον Τορεχόν και να καταλήξει στα δίχτυα. Έπειτα ακολούθησαν τα τέρματα των Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, τα οποία έκριναν το τελικό αποτέλεσμα (1-3).

Στη χθεσινή αναμέτρηση (28/2) για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι Αγρινιώτες πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Ντουάρτε, ωστόσο ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή. Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι πως η ομάδα του Πειραιά ισοφάρισε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως και οι ασπρόμαυροι.

Στο 72ο λεπτό, ο Ζέλσον κινήθηκε από τα άκρα, έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε ξανά στον Αργεντινό άσο του Παναιτωλικού και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Στην συνέχεια ακολούθησε το γκολ του Ελ Κααμπί (1-2) και ο Ολυμπιακός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.