Ο Παναιτωλικός έστειλε... στα τάρταρα την ΑΕΚ

21:05 | 24/11/2018

Νίκησε 2-1 και αφήνει την ΑΕΚ μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός νίκησε δίκαια με 2-1 την ΑΕΚ στο Αγρίνιο το βράδυ του Σαββάτου και την αφήνει μακριά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Παναιτωλικός την ουσία. Αφού πρώτα του ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Ουίλιαν, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό βρήκε το γκολ από τον Καμαρά (με τη... βοήθεια του Τσότσιτς) και προηγήθηκε 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε δυνατά θέλοντας να απαντήσει στο γκολ των αντιπάλων, αλλά η ομάδα του Δέλλα βρήκε και δεύτερο γκολ πάλι από τον Καμαρά (χωρίς τη... βοήθεια αντιπάλου) για να γίνει το 2-0 στο 51ο λεπτό.

Το μόνο που κατάφερε ο Δικέφαλος ήταν να μειώσει στα τελευταία λεπτά με τον Σιμόες, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο για να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Χαντάκιας, Ρότσα, Καμαρά (67' Μοράρ), Μανά (78' Γιαννιώτης), Γουίλιαν, Ντίαζ, Λουσέρο, Μαρινάκης, Αργκους, Μάζουρεκ (87' Λιάβας).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (76' Γκάλο), Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Αλεφ (60' Κλωναρίδης), Σιμόες, Μπακασέτας (46' Μπογέ), Μάνταλος, Λιβάια, Πόνσε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.