O Πανακρωτηριακός απάντησε σε Επισκοπή και Βέλιτς

07:34 | 28/11/2019

Η ομάδα του Ακρωτηρίου, απάντησε στην ανακοίνωση της Επισκοπής και προσωπικά στον Γιάσμικο Βέλιτς για το επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Κόλτζο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή της Επισκοπής, και χωρίς να επιδιώκουμε να μπούμε σε δημόσιο διάλογο με την αντίπαλη ομάδα την οποία σεβόμαστε απόλυτα, υπενθυμίζουμε στον κο Γιάσμινκο Βέλιτς ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ισοπαλία και θα πρέπει να την αποδεχόμαστε και όχι να ρίχνουμε τις ευθύνες μας γι' αυτήν σε άλλους.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να γίνουμε κριτές διαιτησίας, καθώς δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να τους κρίνουμε, όπως έκανε o κος Βέλιτς «δεν μπορώ όμως να μην πω, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για την ισοπαλία, ότι τέτοιες διαιτησίες είναι απαράδεκτες. Είναι κρίμα στον... 21ο αιώνα να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες, που σφυρίζουν ότι τους λέει ο αντίπαλος».

Τον προτρέπουμε δε, αφού παρακολουθήσει προσεκτικά το βίντεο του αγώνα (καθώς το μόνο που έκανε πολύ καλά σήμερα ήταν να διαμαρτύρεται συνεχώς σε κάθε απόφαση του διαιτητή), να αναζητήσει αλλού τις πραγματικές αιτίες του σημερινού αποτελέσματος, σε έναν αγώνα που όπως ο ίδιος ανέφερε: «Ο Πανακρωτηριακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στις μονομαχίες. Έδωσε το καλύτερο που μπορούσε σε ότι αφορά την μαχητικότητα, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο».

Η σημερινή ισοπαλία του Πανακρωτηριακού ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και ΔΙΚΑΙΗ και οφείλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, για το ΗΘΟΣ, την ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ και τα ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ που έδειξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ευχόμαστε στο ιστορικό σωματείο του Α.Ο. Επισκοπής, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμός στα Καθιανά με Κόλτζο-Βέλιτς

Η θέση της Επισκοπής για το επεισόδιο Κόλτζου-Βέλιτς

«Ατσαλένιος» ο Πόρος - μείωσε από την κορυφή ο Ηρόδοτος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.