Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε φιλικό με τον Αγιαξ την ίδια μέρα με τον ΟΦΗ

19:00 | 10/07/2019

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το φιλικό ματς στην προετοιμασία του απέναντι στον Αγιαξ, που θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Αμστερνταμ.

Το παράδοξο είναι ότι την ίδια μέρα (στις 3 ώρα Ελλάδας) θα δώσει φιλικό με τον Αγιαξ και ο ΟΦΗ, όπερ σημαίνει ότι λογικά ο Όμιλος θα αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα του Αίαντα ή κόντρα στον ΟΦΗ θα παίξουν όσοι δεν αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, αν μη τι άλλο αποτελεί κάτι σπάνιο να δίνουν φιλικό με την ίδια ομάδα, την ίδια μέρα, δύο ελληνικές ομάδες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μία από τις κορυφαίες ομάδες της ευρωπαϊκής ηπείρου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μία σταθερή υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ένας σύλλογος πρότυπο λειτουργίας, ο Άγιαξ, θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού σε φιλικό που θα γίνει στις 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ.

O 34 φορές πρωταθλητής Ολλανδίας, κάτοχος 4 τροπαίων Champions League/ Πρωταθλητριών, 2 Ευρωπαϊκών Σούπερ Καπ, 1 Κυπέλλου Κυπελλούχων και 1 Κυπέλλου UEFA θα φιλοξενήσει στην έδρα του το Τριφύλλι, σ’ ένα γήπεδο που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στις 24 Νοεμβρίου 2016 στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, αγώνας που βρήκε νικήτρια την ολλανδική ομάδα με σκορ 2-0.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Άγιαξ εντυπωσίασε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους με την εικόνα του στους αγώνες του Champions League, όπου βρέθηκε κυριολεκτικά μερικά δευτερόλεπτα από τη συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης (αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Τότεναμ με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων). Παράλληλα η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ κατέκτησε το νταμπλ στην Ολλανδία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα φιλικά του ΟΦΗ στην Ολλανδία

Η αποστολή του ΟΦΗ για την Ολλανδία

Για τον Αγιαξ δεν είναι παράδοξο τα δύο φιλικά την ίδια μέρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.