​Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ολλανδού μέσου, Μαρκ Ντίμερς

09:10 | 23/06/2022

Η ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής και δη στις θέσεις «8» και «10» που έχουν «αδειάσει» μετά τις αποχωρήσεις (Μαουρίσιο, Λούντκβιστ), την λήξη συμβολαίου του Βιγιαφάνιες στο τέλος του μήνα και την επιστροφή του Γκατσίνοβιτς στη Χοφενχάιμ, αποτελεί τη Νο1 μεταγραφική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού.

Κι ο στόχος των «πράσινων» είναι μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Βάλχζε της Αυστρίας στις 5 Ιουλίου να έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένας κεντρικός δημιουργικός μέσος. Ανεξάρτητα της εξέλιξης στην «ανοικτή» υπόθεση του Αργεντινού Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Εκεί έχουν επικεντρωθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μαζί με τους συνεργάτες του και τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού. Κι όπως αναφέρει το ΑΠΕ στα ονόματα που εξετάζονται απ’ τους «πράσινους» είναι κι αυτό του Ολλανδού μέσου Μαρκ Ντίμερς της Φέγενορντ.

Ο 28χρονος κεντρικός μέσος είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Φέγενορντ ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Έμεινε εκτός για περίπου 4 μήνες κι όταν επανήλθε σε πλήρη δράση, παραχωρήθηκε απ’ το κλαμπ του Ρότερνταμ δανεικός για 6 μήνες στο Ανόβερο (Β’ Γερμανίας) για να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.