Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες κάρτες διαρκείας

12:27 | 09/06/2022

Τις νέες κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022/23, παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης (9/6) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, έχοντας ως κεντρικό μοτό "Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει! Εσύ;".

Όπως γνωστοποίησε το "τριφύλλι" προτεραιότητα έως 26 Ιουνίου έχουν οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας (με έκπτωση 10%), ενώ από τις 28 Ιουνίου θα ανοίξει η διάθεση για όλους τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει! Μαζί με τον κόσμο του, χωρίς πλέον περιορισμούς από την πανδημία, είναι έτοιμος για τα επόμενα σημαντικά βήματα. Στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή του στο UEFA Europa Conference League και στις εγχώριες διοργανώσεις ως Κυπελλούχος για να υπερασπιστεί τον τίτλο του, αλλά και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στο Πρωτάθλημα.

Από σήμερα, 9 Ιουνίου 2022, στις 12 το μεσημέρι, ξεκινάει η διάθεση των Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022/23!
Προτεραιότητα έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περσινής σεζόν. Σε αυτό το διάστημα ισχύει έκπτωση 10% στην τιμή της φετινής κάρτας διαρκείας για όσους ανανεώσουν, διατηρώντας τη θέση τους στις κερκίδες του γηπέδου. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα ισχύει η έκπτωση, ούτε η δέσμευση της περσινής τους θέσης.

Από την Τρίτη 28 Ιουνίου η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα ανοίξει για όλους.
Η διάθεση των καρτών διαρκείας 2022/23 θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.pao.gr.
Επίσης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό πάροχο της ομάδας, την COSMOTE, προσφέρει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σε πακέτο COSMOTE TV για όποιον προμηθευτεί Κάρτα Διαρκείας της νέας σεζόν έως και τις 14 Ιουλίου.
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει! Πάρε θέση δίπλα στην ομάδα μας! Γιατί μαζί όλα είναι καλύτερα, όλα γίνονται πιο εύκολα!".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.