Ο Πανιώνιος «βάζει φωτιά» στο πρωτάθλημα

21:31 | 23/11/2019

Πανιώνιος και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1 στη Ν.Σμύρνη, με την ομάδα του Παπαβασιλείου να παίρνει ένα σημαντικό βαθμό και τον Ολυμπιακό να γκελάρει πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός είχε εξ αρχής την κατοχή και τις ευκαιρίες, αλλά χρειάστηκε το εύστοχο πέναλτι του Βαλμπουενά στο 55ο λεπτό για να πάρει το προβάδισμα κόντρα στον αξιόμαχο Πανιώνιο. Λίγο νωρίτερα οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι και στο τράβηγμα του Μασούρα στον Μπουχαλάκη, αλλά ο διαιτητής, αφού πρώτα είδε τη φάση στο VAR, δεν έδωσε τίποτα.

Το γκολ αυτό «έλυσε» τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Μαρτίνς που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και αναζητούσαν τις φάσεις για ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσουν» το τρίποντο. Ο Πανιώνιος, όμως, δεν παράτησε τον αγώνα και λυτρώθηκε στο 88ο λεπτό. Ο Αραμπουλί έκανε ωραία κάθετη πάσα στον Εμμανουηλίδη, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Σα για το 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να πάρουν ξανά το προβάδισμα, αλλά ο χρόνος δεν έφτανε και ο Πανιώνιος κράτησε το πολύτιμο 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ο Ολυμπιακός παραμένει μόνος πρώτος (με 27 βαθμούς) και ο ΠΑΟΚ έχει την Κυριακή την ευκαιρία (εφόσον κερδίσει την ΑΕΛ) να ισοβαθμίσει μαζί του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.