​Ο Πανόπουλος στηρίζει την επανεκκίνηση της Ξάνθης

SMS
19:26 | 16/05/2023

Τη στήριξή του στην προσπάθεια που γίνεται για την αναβίωση της Ξάνθης έστειλε ο Χρήστος Πανόπουλος.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του συλλόγου, με γραπτή του δήλωση, έστειλε ενωτικό μήνυμα προς όλους τους Ξανθιώτες, ζητώντας τους να στηρίξουν τις ενέργειες του Ερασιτέχνη για επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έχει διαλυθεί.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Έχω πληροφορηθεί ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια από νέους ανθρώπους, για την αναβίωση του ερασιτέχνη ΑΟΞ. Αφού ευχαριστήσω τον απερχόμενο επί πολλά χρόνια Πρόεδρο του ερασιτέχνη ΑΟΞ, κ. Σιδέρη, για όλα τα καλά και τα όποια λάθη έκανε στο πέρασμα όλων αυτών των πάρα πολλών χρόνων, θα ήθελα, στο μέτρο που μου αναλογεί, να προτρέψω όλους τους Ξανθιώτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, διότι είναι μια προσπάθεια των ίδιων των Ξανθιωτών και να την στηρίξουν με όλους τους τρόπους.

Αυτή η πόλη πάντα όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο προσκήνιο καθημερινά, λόγω του αθλητισμού και στη συγκεκριμένη περίπτωση του ποδοσφαίρου. Είμαστε πολλοί λίγοι για να έχουμε αντιπαραθέσεις μεταξύ μας. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά που μας χωρίζουν. Αγαπητοί Ξανθιώτες, στηρίξτε αυτή τη προσπάθεια γιατί το αξίζει πραγματικά αυτή η ξεχασμένη πόλη. Προτρέπω τους εκκινητές αυτής της προσπάθειας αναγέννησης του ερασιτέχνη, να βάλουν και άλλα αθλήματα σιγά σιγά στο σχεδιασμό τους.

Καλή δύναμη, πολλή δουλειά, διαφανείς διαδικασίες και όλος ο κόσμος πιστεύω ακράδαντα ότι θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.