Ο ΠΑΟ, το «διπλό» και το… γραφτό της μοίρας του

18:46 | 09/04/2019

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε το τελευταίο του «διπλό» στη Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό και η νίκη την Κυριακή (14/04) θ’ αποτελέσει ένα όμορφο «παιχνίδι» της μοίρας...

 Ο Όμιλος έχει πια ξεκάθαρη εικόνα ως προς τον δρόμο που πρέπει να διαβεί για να παραμείνει στην κατηγορία. Η αναδιάρθρωση πέρασε και αυτό σημαίνει πως καλείται να βάλει 4 ομάδες πίσω του ή τουλάχιστον 3, για να παλέψει για τη σωτηρία μέσω μπαράζ.

Στα 3, έτσι, ματς που απομένουν στόχος για τους «ασπρόμαυρους» είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή. Πλέον δεν μπορούν να αισθάνονται σίγουροι μονάχα αν πάρουν τον εντός έδρας αγώνα που έχουν με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά θέλουν βαθμούς και εκτός έδρας.

Και μπροστά τους υπάρχει η συνάντηση με το «τριφύλλι», που έχει τη δική της σημειολογία. Και αυτό γιατί ο ΟΦΗ, ο οποίος φέτος δεν έχει νίκη μακριά από το «Γεντί Κουλέ», πανηγύρισε το πιο πρόσφατο «διπλό» του στη Super League πριν από 4,5 χρόνια, σε ματς κόντρα στους «πρασίνους».

Στις 19 Οκτωβρίου 2014, σε μια εφιαλτική αγωνιστική περίοδο για τον Όμιλο, όπου είχε επικρατήσει 1-2, στο πλαίσιο της 7ης «στροφής». Από τότε μέχρι και σήμερα όλες οι… απόπειρες έπεσαν στο κενό, αλλά το σύνολο του Βέρα έχει ακόμη μία προσπάθεια απέναντι στην ομάδα με την οποία «χαμογέλασε» για τελευταία φορά.

Ο ΟΦΗ δεν επιστρέφει για την ακρίβεια στον… τόπο του εγκλήματος, αφού εκείνο το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στην Λεωφόρο και το κυριακάτικο θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Ο Μερεμπασβίλι είχε ανοίξει το σκορ στο 21’, ο Κουτρουμπής ισοφάρισε στο 77’, αλλά ο Μακρής στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. 

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης του 2014:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.