Ο ΠΑΟΚ «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού

23:49 | 12/07/2020

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό στο ''Καραϊσκάκης'' και υποχρέωσε τους ''ερυθρόλευκους'' στην πρώτη τους ήττα

O ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έβαλε τέλος στο αήττητο 43 αγώνων του Ολυμπιακού, καθώς με το γκολ του Μιχάι στο 90' επικράτησε με 1-0 στο Φάληρο κι αγκάλιασε για τα καλά την 2η θέση με το +3 επί της ΑΕΚ!

Έπειτα από ένα άνευρο και χωρίς φάσεις πρώτο ημίχρονο στο ''Καραϊσκάκης'', στην επανάληψη το θέαμα ήταν καλύτερο με το φινάλε να κρύβει όλες τις συγκινήσεις στον αγώνα. Στο 90' ο Μαουρίσιο γύρισε στο β' δοκάρι έπειτα από ωραία συνεργασία, και ο Μιχάι με κεφαλιά έκανε το 1-0, γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Στο 32ο λεπτό ο Σεμέδο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών της εστίας του Πασχαλάκη, πριν αυτή καταλήξει άουτ. Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 14ο λεπτό του πρώτου μέρους με τον Μπίσεσβαρ, που σούταρε, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ, ενώ στο 42' ο Σα έδιωξε εξουδετέρωσε το σουτ του Μαουρίσιο έξω απο την περιοχή.

Στο β' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε 2-3 καλές στιγμές, ενώ στο 77' ο νεοεισελθών Χασάν έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 90ο λεπτό ο Μιχάι με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Σα, ανοίγοντας το σκορ για τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι Πειραιώτες έφτασαν μία ανάσα από το 1-1, ωστόσο ο Πασχαλάκης ενήργησε σωτήρια, απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ, μετά το σουτ του Χασάν.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Χασάν, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.