O Παπαδόπουλος, ο Καβακάς και το... αστείο γκολ

SMS
08:19 | 08/04/2021

Που στάθηκαν οι δύο προπονητές μετά το κρητικό ντέρμπι

Ο ΟΦΙ φάνηκε επηρεασμένος από τις πολλές απουσίες, δεν έκανε καλό παιχνίδι και ηττήθηκε από τα Χανιά σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις. Ο προπονητής της Λασιθιώτικης ομάδας είπε στην κάμερα της ΕΡΤ για αστείο γκολ ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Τίμου Καβακά:

«Τα παιχνίδια αρχίζουν να λιγοστεύουν και όταν δεν κερδίζεις πόντους, δεν παίρνεις πόντους, άλλες φορές τους δικαιούσαι και τους παίρνεις και άλλες φορές δεν τους δικαιούσαι. Για το σημερινό παιχνίδι έγινε ένα κακό ποιοτικά ματς. Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι που οι τερματοφύλακες δεν έπεσαν κάτω και οι δύο. Θα έλεγα ότι από ένα δικό μας κόρνερ δεχτήκαμε ένα γκολ, ένα αστείο γκολ.»

Oι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου

«Είναι μια σπουδαία νίκη για μας γιατί αυτό που κερδίσαμε σήμερα, ν’ ανέβουμε μία θέση στη βαθμολογία είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το ματς δεν ήταν πολύ καλό… Αυτό που μας ενδιέφερε, ήταν το αποτέλεσμα και αυτό πήραμε. Θεωρώ πως η ομάδα έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο γύρο, μια αξιόλογη πορεία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως τώρα είναι να παραμείνουμε το ίδιο σοβαροί στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν για την κανονική περίοδο, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, που είναι εκτός έδρας με μια καλή ομάδα. Πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους παρότι δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Οπως είπα, αυτό που μετρά, είναι το αποτέλεσμα και αυτό στο τέλος μένει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχασε μία θέση ο Εργοτέλης - Το πανόραμα της αγωνιστικής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.