Ο Παπαδόπουλος, ο ΠΑΣ και το... περίμενε

SMS
09:32 | 22/05/2019

Σε σίριαλ... λίγων ωρών εξελίχθηκε η υπόθεση Παπαδόπουλου-ΠΑΣ Γιάννινα, με τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ να αναζητά αλλού τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Οπως ενημερωθήκατε πρώτοι από το Capitano.gr, ο «γάμος» του Ελληνα κόουτς με την ομάδα των Ιωαννίνων δεν προχώρησε, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου να του αλλάξουν γνώμη έστω την ύστατη στιγμή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποχώρησε από τα Γιάννενα εμφανώς ενοχλημένος από τη στάση της διοίκησης και βρίσκεται πλέον στο «περίμενε» για ομάδα της Super League.

Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του τις οποίες και εξετάζει, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο της μεγάλης κατηγορίας του οποίου ο πάγκος είναι «ορφανός» και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία με τον Έλληνα κόουτς. 

Ο ίδιος συζητά όλες τις προτάσεις που έχει και δεν απορρίπτει τίποτα, αφού θέλει πρώτα να ακούει τι έχουν να του πουν και στη συνέχεια να αποφασίζει. Για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο «Παπ» ήταν προσωπική επιλογή του Χριστοβασίλη, αλλά την τελευταία στιγμή κάποιες αλλαγές στα συμφωνηθέντα «χάλασαν» τη συμφωνία των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Χάλασε» του Παπαδόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.