Ο Παπαπαναγής απάντησε γιατί δεν παίζει ο Σολίς

19:55 | 07/01/2021

Ο Περικλής Παπαπαναγής αφιέρωσε τη νίκη επί της Λαμίας στον Γιώργο Σίμο

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα τρέχοντα ζητήματα του ΟΦΗ και στο αγωνιστικό πρόσωπο τόσο στο ματς με τη Λαμία όσο και στο προηγούμενο με τον Ατρόμητο.

Στο αρχικό του σχόλιο ο κ.Παπαπαναγής είπε: «Κάναμε ένα ωραίο δώρο στον προπονητή. Έχουμε τη νίκη θα έχουμε και το χαρμόσυνο γεγονός για τον Γιώργο Σίμο. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, στο τέλος θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Κρατάμε την αγωνιστικότητα των παικτών.»

Αναφορικά με το αν υπήρχε πίεση πριν τη Λαμία, απάντησε: «Η πίεση για το αποτέλεσμα είναι δεδομένη, αλλά εμείς σαν ΟΦΗ δεν το αισθανόμαστε. Είναι ένα ακόμα λιθαράκι στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας που έχουν τεθεί στην αρχή της σεζόν. Η νίκη δεν μας διώχνει καμία πίεση και κανένα άγχος γιατί δεν είχαμε ποτέ«.

Σε ερώτηση για το σύστημα και το γεγονός ότι ήταν το ίδιο με αυτό στο Αγρίνιο, υπογράμμισε: «Επιλέξαμε το ίδιο σύστημα που παίξαμε στο Αγρίνιο γιατί ήμασταν πάρα πολύ ευχαριστημένοι με αυτά που είδαμε στο ματς της Κυριακής. Αν το παιχνίδι στο Αγρίνιο ήταν ένα φιλμ, τα γκολ που δεχθήκαμε θα ήταν δύο φωτογραφίες αυτού του φιλμ».

Όσον αφορά στον Σολίς και τη μη χρησιμοποίησή του, ο Παπαπαναγής απάντησε: «Οι Αργεντίνοι παίκτες χρειάζονται μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής όταν παίζουν εκτός Ευρώπης. Ο Σολίς είναι καλός παίκτης και εξαιρετικό παιδί, αλλά χρειάζεται χρόνο. Κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα του. Δεν είναι ανέτοιμος τεχνικοτακτικά, αλλά έχει κάποια προβλήματα προσαρμογής όπως έχουν όλοι οι Αργεντίνοι που βγαίνουν για πρώτη φορά εκτός της χώρας τους. Δεν είναι ανέτοιμος, βελτιώνεται».

Τέλος, σχετικά με το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο είπε: «Ο Ιανουάριος είναι βαρύς μήνας με συνεχόμενα παιχνίδια. Τώρα έχουμε τον Ατρόμητο, έχουμε λίγες μέρες ξεκούρασης. Θα δούμε αν θα χρειαστεί φρεσκάρισμα η ενδεκάδα. Έχουμε πίστη στη δουλειά μας και στις διαδικασίες.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Λαμία 2-0

Δείτε τα γκολ του ΟΦΗ

Τι είπε ο Παπαπαναγής αμέσως μετά το τέλος του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.