«Ο παρατηρητής είχε προηγούμενα μαζί μου λόγω ΟΦΗ!»

16:04 | 29/01/2019

Απίστευτες αποκαλύψεις με τρομερές ατάκες από τον Νίκο Παπαδόπουλο για το επεισόδιο με τον Κουτσοσπύρο.

Τι υποστήριξε ο Νίκος Παπαδόπουλος κατά την απολογία του στην πειθαρχική επιτροπή για το επεισόδιο που είχε με τον Κουτσοσπύρο του Παναιτωλικού στον αγώνα του ΟΦΗ με την αγρινιώτικη ομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sdna.gr, ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ υποστήριξε πως ο παρατηρητής του συγκεκριμένου αγώνα είχε προηγούμενα μαζί του, ενώ έδωσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο στη φυσούνα με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού.

«Είχαμε μία λογομαχία στη φυσούνα. Έκανε παρατηρήσεις για τη διαιτησία, του είπα να μη μιλάει για τη διαιτησία και μου έβρισε τη μάνα, το σπίτι και την Παναγία. Αρνούμαι ότι τον γρονθοκόπησα. Έκανα μια κίνηση με το χέρι μου, στο πρόσωπο του και τον απώθησα. Δεν ξέρω αν το αίμα έγινε από την κίνηση μου. Ήταν λάθος μου αυτό που έκανα. Πήγα και ζήτησα συγγνώμη από τον Δέλλα αλλά δεν την δέχθηκε, θα του μετέφεραν λάθος το περιστατικό προφανώς. Ήταν λάθος μου αλλά δεν τον γρονθοκόπησα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά στον παρατηρητή, Γιάννη Τσαϊνη, ο Παπαδόπουλος αποκάλυψε: «Το καλοκαίρι δεν πήρε τις ακαδημίες του ΟΦΗ, επειδή είχα πει «όχι» εγώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως η πλευρά του Παπαδόπουλου ζήτησε την παρουσία του παρατηρητή της Λίγκας, Γιάννη Τσαϊνη, και του γενικού αρχηγού του Παναιτωλικού, στην Πειθαρχική Επιτροπή, το αίτημα της όμως, δεν έγινε δεκτό.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην προπονητής της κρητικής ομάδας τιμωρήθηκε με 1 μήνα αποκλεισμού και χρηματικό πρόστιμο. Παράλληλα, γνωστοποίησε πως θα πληρώσει ο ίδιος το πρόστιμο που αναλογεί στην ΠΑΕ ΟΦΗ λόγω της συμπεριφοράς του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.