Ο ΠΑΣ και η διαχείριση του Μπιφουμά

ΟΦΗ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ο Νίκος Νιόπλιας από την Τετάρτη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αφού επέστρεψαν και αυτοί που έλειψαν με τον Ολυμπιακό, εκτός φυσικά των Νέιρα και Τσιλιανίδη, οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Τιεβί Μπιφουμά και την Πέμπτη δεν ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης (η οποία ειρήσθω εν παρόδω έγινε στο «Γεντί Κουλέ»), αλλά μέρος αυτού στο πλαίσιο της διαχείρισης από το τεχνικό επιτελείο. Θυμίζουμε ότι ήταν από τους τελευταίους που αποκτήθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι και στον ΟΦΗ διαχειρίζονται τον ποδοσφαιριστή με προσοχή για να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Γι' αυτό εξάλλου ο Νιόπλιας τον χρησιμοποιεί στα παιχνίδια με προσοχή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Πέμπτης:

Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε η σημερινή (13/10) προπόνηση της ομάδας μας, η οποία έγινε στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Thievy Bifouma συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Juan Neira να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί αύριο, Παρασκευή (14/10), με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 10:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ: Κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.