Ο πατέρας του Μέσι αποδέχθηκε την πρόταση 1,2 δισ. ευρώ από την Αλ Χιλάλ

10:10 | 30/05/2023

Δεδομένη, θεωρείται η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, τις επόμενες εβδομάδες, με την Μπαρτσελόνα και την Σαουδική Αραβία, να είναι οι πιθανότεροι προορισμοί του παγκόσμιου πρωταθλητή, ενώ στο «παιχνίδι», φέρεται να έχει «μπει» και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Οπως όλα δείχνουν, λοιπόν, στις 30 Ιουνίου, ο Μέσι θα αποχαιρετήσει την γαλλική πρωτεύουσα, καθώς δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του, παρά την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του, με 16 γκολ και 15 ασίστ στο σαμπιονά.

Ενας από τους βασικούς λόγους της επικείμενης αποχώρησης του Μέσι, είναι οι αποδοκιμασίες που δέχθηκε από μερίδα φιλάθλων, ουκ ολίγες φορές, καθώς δεν κατάφερε να οδηγήσει τους συμπαίκτες του στην κατάκτηση του Champions League. Η «τελευταία πράξη» του διαφαινόμενου «διαζυγίου» «παίχθηκε» τον περασμένο μήνα, όταν ο Μέσι, ταξίδεψε στην Σαουδική Αραβία, χωρίς να λάβει σχετική άδεια. Η διοίκηση τον τιμώρησε με αποκλεισμό δύο εβδομάδων και η ποινή μειώθηκε στο μισό, μετά την συγγνώμη του Μέσι, για το πειθαρχικό παράπτωμα.

Πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του «pulga», εκτιμούν ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Χιλά, «αιώνια αντίπαλο» της Αλ Νασρ, όπου αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η τελευταία πρόταση που έχει στα χέρια του ο Μέσι, είναι ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, δηλαδή ένα ποσό, υπερδιπλάσιο από τις απολαβές του CR7.

Επιθυμία του Μέσι, είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όμως η αβεβαιότητα που επικρατεί, σχετικά με το σχέδιο βιωσιμότητας που υπέβαλε ο καταλανικός σύλλογος στην La Liga, τον ανάγκασαν να... κατευθυνθεί προς τον Κόλπο. Οπως αποκαλύπτει η γαλλική ιστοσελίδα «footmercato», o πατέρας του Μέσι, Χόρχε έχει ήδη αποδεχθεί την προσφορά της Αλ Χιλάλ, πληροφορία που μένει να επαληθευθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.