Ο περιφερειάρχης υποδέχτηκε τους παίκτες της Εθνικής Μπάσκετ

18:34 | 21/02/2018

Με χαμόγελο και χειραψία, υποδέχτηκε στην Κρήτη, ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ, που βρίσκονται από χθες στο Ηράκλειο, για τα δύο ματς με την Εσθονία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Μιλώντας για τα επερχόμενα ματς με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος είπε: «Έχουμε αρχικά το ματς με την Εσθονία, που έχει διαφορετικό στιλ παιχνιδιού από αυτά που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Παίζουν με κοντά σχήματα. Τα πιο βαριά παιδιά στο δικό μας ρόστερ πρέπει να προετοιμαστούν για να γίνουν το αβαντάζ σε σχέση με τον αντίπαλο. Μετά έχουμε τη Μεγάλη Βρετανία. Είναι παράξενο παιχνίδι, είναι ένας αντίπαλος με καλό υλικό αλλά όχι τόσο μεγάλη συνοχή όπως οι ελληνικές ομάδες. Ο αντίπαλος έχει ελπίδες πρόκρισης και είναι πολύ σημαντικό να ντουμπλάρουμε τις νίκες μας απέναντί τους, γιατί αυτό θα μας δώσει τεράστιο αβαντάζ στη δεύτερη φάση. Οι ομάδες είναι καλές, χρειάζεται να είμαστε σε εγρήγορση μέχρι το τέλος». 

Ο ίδιος, μιλώντας για τη φιλοξενία της Εθνικής στο Ηράκλειο και τη σημασία της παρουσίας του κόσμου στο πλευρό της ελληνικής ομάδας είπε: «Για μας είναι πάρα πολύ σημαντική η ζεστασιά που υπάρχει στο Ηράκλειο. Οι συνθήκες θα είναι πάρα πολύ καλύτερες αυτή τη φορά. Το Ηράκλειο θα αγκαλιάσει την Εθνική. Και για τα παιδιά είναι σημαντικό και για εμάς. Θα ανταποδώσουμε στον κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.